Apple amana deschiderea unui nou centru de cercetare si dezvoltare

In cursul anului trecut s-a aflat ca Apple intentioneaza sa deschida un nou centru de date in Japonia, autoritatile locale anuntand atunci ca deschiderea oficiala urmeaza sa aiba loc in cursul acestui an, insa se pare ca ea a fost amanata pentru primavara anului viitor.

Desi constructia noului centru de cercetare si dezvoltare a Apple trebuia sa inceapa in cursul anului trecut, ea ar fi inceput cu intarziere, asa ca astfel se explica amanarea deschiderii oficiale, insa cauzele intarzierii initierii constructiei cladirilor deocamdata nu sunt cunoscute.

Ideea din spatele crearii acestei locatii este de a atrage noi ingineri talentati care nu ar fi dispusi sa paraseasca Japonia pentru a lucra in Cupertino, Apple parand a avea probleme mari in a-i convinge pe japonezi sa-si paraseasca tara natala pentru a lucra la produse care vor schimba lumea.

Avand in vedere ca angajarea de ingineri talentati este importanta, Apple va investi resurse serioase pentru amenajarea acestui centru, el fiind dotat cu instrumente de ultima generatie care permit dezvoltarea de tehnologii sau produse care sa fie integrate in oferta Apple.

Separat de centrul de cercetare si dezvoltare din Japonia, Apple va deschide altele in India si alte zone de pe planeta, scopul sau fiind de a dezvolta simultan cat mai multe tehnologii pentru a le putea pregati mai rapid si mai usor pentru integrare in produsele sale viitoare.

3 COMENTARII