Apple investeste in dezvoltarea de automobile in Japonia

Apple JaponiaLa sfarsitul anului trecut compania Apple a anuntat investitia intr-un centru de cercetare si dezvoltare in Japonia, iar acum aflam cateva detalii interesante in legatura cu planurile celor din Cupertino pentru viitor.

Mai exact, acest centru de cercetare si dezvoltare face parte din strategia guvernamentala de dezvoltare pentru viitor, compania Apple urmand a angaja japonezi pentru a dezvolta tehnologii ce vor fi utilizate in trei segmente cheie de ale tehnologiei.

Mai exact, compania Apple isi va axa cercetarile pe descoperirea de materiale mai bune pentru productia de smartphone-uri si tablete, pe dezvoltarea de tehnologii legate de monitorizaer biometrica si in final pe dezvoltarea de automobile si tehnologii conexe pentru ele.

Compania Apple are in desfasurare in SUA un proiect menit sa aduca pe piata prima masina Apple, iar in Japonia ar putea dezvolta o parte dintre tehnologiile folosite in ea, sau in viitoare masini pe care cei din Cupertino le-ar putea lansa pe piata in urmatorii ani.

Part of Apple’s successful establishment of an upcoming technological research center in Yokohama, Japan is due to the local government’s efforts to strengthen supply chain developments and spur new technological innovation. Apple meanwhile plans to make use of local talent in the materials, vehicle and health segments in order to have a more diversified R&D team as well as strengthen its presence in Japan, the report said.

Apple intentioneaza sa investeasca cateva sute de milioane de dolari in Japonia pentru a crea acest centru de cercetare si dezvoltare, astfel ca vorbim despre un proiect foarte important pentru cei din Cupertino, el urmand a fi initiat in cursul acestui an.

Apple investeste anual cateva miliarde de dolari in cercetare si dezvoltare pentru a descoperi tehnologii noi care sa fie implementate in produsele sale, iar dupa deschiderea acestui centru cheltuielile sale vor creste, insa ramane de vazut cat va dura pana cand acolo va fi produs ceva viabil pentru produse.