Un cunoscut fotbalist va deveni ambasador global pentru produse Apple

Avand in vedere ca in urmatoarele luni Europa va intra in febra Campionatului European de Fotbal, care se va desfasura in Franta in perioara 10 iunie – 10 iulie si la care Romania participa dupa foarte multi ani, compania Apple incepe sa convinga vedete sa-i promoveze produsele.

Conform unei publicatii britanice, fotbalistul britanic de 21 de ani numit Raheem Sterling urmeaza sa fie ambasador global pentru produsele Apple, atacantul celor de la Manchester City fiind in aparente negocieri cu reprezentanti ai celor din Cupertino.

In momentul de fata este cunoscut faptul ca Neymar este amsador al produselor Beats, deci implicit al Apple, iar separat de el si Serena Williams promoveaza produsele celor din Cupertino, insa lista ar putea fi completata si de alti sportivi importanti.

Raheem Sterling ar urma sa castige aproximativ 315.000 de euro anual din contractul pe care i l-a propus compania Apple, insa el ar putea fi doar unul dintre fotbalistii alesi pentru promovarea produselor americane in perioada UEFA EURO 2016 din aceasta vara.

Exista sansa ca alti fotbalisti din Spania, Germania, Italia sau chiar Franta sa fie contractati de catre Apple pentru promovarea produselor in perioada desfasurarii UEFA EURO 2016, iar remuneratiile fiecaruia vor depinde de popularitate jucatorului.