HTC 10 este regele camerelor pentru smartphone

HTC 10 a fost prezentat zilele trecute, insa este in atentia tuturor deoarece HTC a avut grija ca foarte multi jurnalisti sa aiba ocazia de a testa noul sau smartphone inainte ca el sa fie livrat catre clienti in cursul lunii mai, precomenzile putand fi inregistrate acum.

Specialistii de la DxOMark au avut ocazia de a testa camera HTC 10 si ii acorda 88 de puncte in review-ul lor, acelasi punctaj fiind obtinut doar de catre Galaxy S7 Edge, aceste doua smartphone-uri avand cele mai bune camere implementate in terminalele mobile.

HTC 10 are o camera UltraPixel 2 de 12 megapixeli, iar punctejele cele mai mari le-a obtinut pentru inregistrarea de poze, sistemul de focalizare automata folosind laser reusind sa atraga in mod pozitiv atentia celor care au facut testele.

Cei de la HTC au promis ca vor implementa in HTC 10 o camera care sa multumeasca pe toata lumea si se pare ca eforturile lor au fost incununate de succes deoarece smartphone-ul se dovedeste a fi extrem de bun in a inregistra atat poze, cat si clipuri video.

With an overall DxOMark Mobile score of 88 points, the HTC 10 offers outstanding mobile photography for both stills and video. Featuring a 12Mp 1/2.3-type sensor, this device excels for autofocus and texture preservation, making it a great choice for shooting moving subjects, or capturing detailed landscape and architectural shots.

Aceeasi experti de la DxOMark au testat in toamna anului trecut camerele iPhone-urilor Apple, insa terminalele celor din Cupertino sunt in urma multor terminale Android cu 84 de puncte obtinute pentru inregistrarea de clipuri video si poze.

HTC 10 camera performante

13 COMENTARII

  1. cred ca e mai bun ca s7 si sigur nu se va devaloriza precum Samsung!!! un plus fffff mare e Htc sense care este foarte stabil

  2. ,,Specialistii de la DxOMark au avut ocazia de a testa camera HTC 10 si ii acorda 88 de puncte in review-ul lor, acelasi punctaj fiind obtinut doar de catre Galaxy S7 Edge, aceste doua smartphone-uri avand cele mai bune camere implementate in terminalele mobile,,
    Daca au acelasi punctaj, de ce e rege htc?!?!?! Jenant!!!

  3. Sense e mult peste touch wiz, iar comunitatea dev (xda) mult mai mare. Din experienta a doi ani de htc o spun. It-isti stiu f bine acest lucru:)

  4. Mai omule am htc si din experienta iti zic ca nu se devalorizeaza la fel ca samsung si htc sense e mult mai stabil ca touchwiz .Htc este deja la 6.01 si samsung inca la 5.1 .

  5. Pur si simplu samsung nu isi tine pretul precum un iphone sau htc. Samsung s6 pe olx este 1500 de lei maxim si htc m9 tot atat si este o prastie de telefon

  6. au dat ceva banuti cei de la HTC pentru a obtine acel punctaj, macar de punea si poze facute cu el nu numai vorbe…

    DxOMark au inceput sa se vanda celui care da mai mult… si NU sunt fan nici Samsung. nici HTC si nici Apple 😉