Prima Pagina HTC HTC 10 este regele camerelor pentru smartphone

HTC 10 este regele camerelor pentru smartphone

HTC 10 a fost prezentat zilele trecute, insa este in atentia tuturor deoarece HTC a avut grija ca foarte multi jurnalisti sa aiba ocazia de a testa noul sau smartphone inainte ca el sa fie livrat catre clienti in cursul lunii mai, precomenzile putand fi inregistrate acum.

Specialistii de la DxOMark au avut ocazia de a testa camera HTC 10 si ii acorda 88 de puncte in review-ul lor, acelasi punctaj fiind obtinut doar de catre Galaxy S7 Edge, aceste doua smartphone-uri avand cele mai bune camere implementate in terminalele mobile.

HTC 10 are o camera UltraPixel 2 de 12 megapixeli, iar punctejele cele mai mari le-a obtinut pentru inregistrarea de poze, sistemul de focalizare automata folosind laser reusind sa atraga in mod pozitiv atentia celor care au facut testele.

Cei de la HTC au promis ca vor implementa in HTC 10 o camera care sa multumeasca pe toata lumea si se pare ca eforturile lor au fost incununate de succes deoarece smartphone-ul se dovedeste a fi extrem de bun in a inregistra atat poze, cat si clipuri video.

With an overall DxOMark Mobile score of 88 points, the HTC 10 offers outstanding mobile photography for both stills and video. Featuring a 12Mp 1/2.3-type sensor, this device excels for autofocus and texture preservation, making it a great choice for shooting moving subjects, or capturing detailed landscape and architectural shots.

Aceeasi experti de la DxOMark au testat in toamna anului trecut camerele iPhone-urilor Apple, insa terminalele celor din Cupertino sunt in urma multor terminale Android cu 84 de puncte obtinute pentru inregistrarea de clipuri video si poze.

HTC 10 camera performante