Oglinda si cantarul cu scanare 3D care urmaresc modificarile corpului tau si te ajuta sa slabesti

Compania Naked Labs a debutat zilele trecute cu primul lor produs inteligent si anume un cantar care scaneaza utilizatorii cu lasere, permitandu-le sa urmareasca obiectivele de fitness in trei dimensiuni. Cantarul de 500$ este proiectat pentru a fi utilizat la domiciliu si este compusa din trei parti: cantarul in sine, ce e ca o placa ce se roteste, o oglinda cu lungimea intreaga echipata cu senzori Intel RealSense si aplicatia pentru smartphone “Naked”.

Naked Labs oglinda cantar

Pentru a initia o scanare, utilizatorii stau mai intai pe cantar. Acesta va incepe sa se roteasca pentru ca oglinda sa masoare volumul corpului si transmite aceste informatii catre aplicatie. Intregul proces dureaza aproximativ un minut.

Naked Labs oglinda cantar

Scopul produsului este de a ajuta la mentinerea motivatiei utilizatorului pe regimul de fitness, permitandu-i sa monitorizeze cu precizie si de a urmari modul in care organismul lor se schimba pe masura ce acesta slabeste.

“We track how your body changes over time, And your body changes far quicker than you see in a scale or a mirror.”

Produsul este disponibil pentru pre-comanda incepand de ieri. Compania se asteapta sa expedieze unitati pana in martie 2017.