Prima Pagina Microsoft FlexCase – husa inteligenta a Microsoft (Video)

FlexCase – husa inteligenta a Microsoft (Video)

FlexCase este o noua husa inteligenta dezvoltata de catre compania Microsoft, ea fiind gandita ca o extensie a ecranului unui smartphone pentru a oferi experienta imbunatatita de utilizare a terminalelor noastre in viata de zi cu zi.

Dupa cum veti vedea si in clipul video de mai jos, FlexCase are integrat un ecran e-paper de 4 inch capabil a inregistreze atingerile utilizatorilor, iar cu ajutorul sau putem controla functii si aplicatii fara a atinge ecranul smartphone-ului nostru.

Husa FlexCase are multiple moduri de lucru care sunt activate in functie de modul in care este orientat smartphone-ul nostru, ecranul sau e-paper fiind capabil sa inregistreze interactiune inclusiv prin indoire, asa ca vorbim despre o functionalitate extinsa.

FlexCase este rezultatul unei colaborari dintre compania Microsoft si o universitate, iar avand in vedere ca deocamdata se afla in proces de dezvoltare, nimeni nu stie sigur cand ar putea ajunge ea la consumatori, dar cu siguranta va fi dedicata exclusiv Windows-ului.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • Olimpiu

    Vorba tiganului aflat prima oara la volan, aici e treaba pentru doi, manca-ti-as! 🙂