Masina Apple ar putea fi asamblata in fabricile care produc masini BMW si Mini

14

Acum cateva ore v-am spus ca Apple are un laborator secret in Berlin in care aproape 20 de oameni incearca sa creeze idei noi pentru dezvoltarea masinii Apple, multi dintre ei venind de la producatori de automobile cu renume, toti din Germania.

Separat de informatiile privind existenta acestui laborator secret, publicatia germana care a furnizat detaliile centrului de dezvoltare a afirmat si ca Apple s-ar afla in discutii cu subsidiara austriaca a companiei Magna, ea producand componente pentru BMW, dar asambland in acelasi timp si unele masini.

Se estimeaza ca Magna urmeaza a asambleze pana in 100.000 de masini BMW in urmatorii 6 – 7 ani, deci vorbim despre o companie cu o vasta experienta in a asambla masini premium, cei de la Apple putand avea foarte multe de castigat in baza unei colaborari cu ea.

Conform publicatiei germane, unii manageri ai companiei Apple i-ar fi vizitat sediul din Austria pentru a discuta despre un posibil parteneriat, iar daca acesta va fi incheiat, atunci vorbim despre o masina Apple care nu doar ca va avea un design inedit, dar va avea si componente premium cu o calitate de asamblare pe masura.

Avand in vedere ca iPhone-urile sunt asamblate in China de catre Foxconn, nu este exclus ca Apple sa nu asambleze propriile masini in afara SUA, iar Germania sau Austria reprezinta o alegere excelenta avand in vedere masinile premium care sunt asamblate acolo.