Laborator secret din Berlin cu ingineri care lucreaza pentru masina Apple

Proiectul Titan, denumirea oferita de catre presa internationala pentru proiectul care are la baza lansarea unei masini Apple in urmatorii ani, este concentrat in multiple centre de dezvoltare din SUA, dar si din afara tarii, dupa cum ne spune o publicatie germana astazi.

Conform celor de la Frankfurter Allgemeine Zeitung, compania Apple are un laborator secret in Berlin in care lucreaza 15 – 20 de oameni, ei fiind angajati din cadrul producatorilor consacreati din Germania, deci vorbim despre oameni ai Audi, Mercedes, BMW, Volkswagen si nu numai.

Conform publicatiei gemane, oamenii din aceasta echipa sunt tineri si din cauza gandirii avangardiste nu au reusit sa progreseze in fostele companii la care erau angajati, asa ca acum incearca sa dezvolte tehnologii inovatoare pentru compania Apple.

Laboratorul ar fi condus ca un incubator de catre Apple, unii angajati avand menirea de a dezvolta idei pentru masini ale viitorului, analizand in acelasi timp metode de productie ale masinilor, eventuale probleme legislative si diverse tehnologii ce ar putea ajunge in masini autonome.

Approximately 15 to 20 men and women, “top-class from the German automotive industry” should, tinker in capital mentally on the car of the future.The employees come among others from the engineering, software, hardware and sales. It should be relatively young people with a “progressive thinking”.

Separat de laborator, compania Apple intentioneaza sa incheie si un contract cu subsidiara austriaca a Magna Steyr, parteneriatul avand in vedere fabricarea unor componente pentru masina Apple, sau chiar asamblarea completa a acesteia in fabricile companiei.

Desi s-a spus ca Apple ar putea colabora cu BMW sau Mercedes pentru lansarea masinii Apple, iata ca in final a ajuns sa le fure angajatii de top, iar acest lucru o va ajuta sa-si aduca mai rapid pe piata produsul, probabil cu unele tehnologii ce trebuiau sa ajunga in marcile consacrate.