Prima Pagina iOS 9 Instaleaza iOS 9.3.2 public beta 2 pe iPhone si iPad

Instaleaza iOS 9.3.2 public beta 2 pe iPhone si iPad

iOS 9.3.2 public beta 2 a fost lansat in aceasta seara pentru toti posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri dornici sa testeze noua versiune a sistemului de operare pentru Mac-uri, ea fiind disponibila publicului larg pentru ca Apple sa adune informatii de la utilizatori.

Singura modificare vizibila oferita de catre compania Apple in iOS 9.3.2 public beta 2 este posibilitatea de a activa Night Mode si Low Power Mode simultan in iDevice-uri fara a mai folosi vreun truc special, asa ca altceva in afara acestei noutati nu veti sesiza in terminalele voastre.

Instalarea iOS 9.3.2 public beta 2 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, insa daca aveti o versiune public beta vechi nu veti putea face Software Update la aceasta.

Inainte de a incepe instalarea iOS 9.3.2 public beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

Cum instalezi iOS 9.3.2 public beta 2

 1. Acceseaza aceasta pagina.
 2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
 3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
 4. Apasa butonul Download Profile.
 5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
 6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
 7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.3.2 public beta 2 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.

 • alexandru20

  Zaone ,dar de ce nu pui separat de tutorialul OTA si unul cu descarcare ipsw pentru itunes. De exemplu ,eu vreau sa-l instalez cu restore si e greu sa gasesti ipsw( poate peste 2 zile).

 • Nu exista ipsw-uri pentru versiunile public beta.

 • alexandru20

  Si daca iti dau link cu toate ipsw-urile beta lansate in aceeasi zi cu ota cum facem?

 • Solomon Florin

  Daca ai deja link de ce mai comentezi inutil?
  Ai prea mult timp liber bai baiatule..

 • calibru

  Sunt zaone ! Chiar acum am instalat !

 • alexandru20

  Solomon Florin, e treaba ta? Am specificat ca ar fii mai usor sa descarc direct de aici fara sa caut dar vad ca Zaone a sters comentariul. In fine da ,am mult timp dar nu te priveste pe tine asa ca vezi-ti de ciorba ta de fasole! Noroc

 • Da-mi, dar sa fie public beta, ca in articol este vorba de public beta.
  IPSW-urile beta vi le-am oferit si eu de atatea ori, pana cand a inceput programul public beta si nu mai are vreun sens utilizarea de ipsw-uri.

 • Solomon Florin

  Da,nu mai cauta ca iti cad mainile,asta e in neregula cu copii astia..totul la nas,si ca sa stii si tu ciorba de fasole chiar este preferata mea.te pup

 • alex

  Nu mai instalez nimic ramân la iOS 8.1.1 si 8.1.2 pe iPhone 6 iar iOS 9 nu va merge niciodată mai bine ca iOS 8