Apple intensifica testarea iOS 10 inaintea WWDC 2016

Apple intensifica testarea iOS 10 inaintea prezentarii ce urmeaza sa aiba loc in cadrul WWDC 2016, inginerii celor din Cupertino testand in numar tot mai mare viitoarea versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizate in lumea intreaga.

Tot mai multi ingineri ai companiei Apple acceseaza website-uri folosind iOS 10 instalat in propriile iDevice-uri, iar acest lucru sugereaza faptul ca Apple pregateste prima versiune beta a iOS 10 care sa fie suficient de stabila incat sa poata fi testata de catre dezvoltatorii de aplicatii.

In general in aceasta perioada compania Apple intensifica procesul de testare al unui update major al iOS, atat inginerii sai, cat si diversi parteneri primind acces la build-uri pentru ca dezvoltatorii sa nu aiba probleme cu retelele de telefonie mobila, cele GSM sau altele.

Din pacate deocamdata nu stim ce va aduce nou iOS 10 pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, insa avand in vedere ca procesul de testare s-a intensificat, este foarte probabil sa aflam detalii in teresante in saptamanile urmatoare pana in momentul inceperii WWDC 2016.

12 COMENTARII

  1. Aceasi ingineri testează iOS 10 care au testat si lansat 9.3,nu? Atunci zic pas,am sa aștept cel puțin 2 saptamâni înainte sa-l instalez,asta dupa ce va apărea bineînțeles. Pot sa bage avioane in iOS 10,de cand m-am ars cu 9.3 suflu si in iaurt.

  2. Nu frate,acel 9.3 de nu puteam accesa nici un link din safari,din mail,primit prin mesaj,căutat prin google,nimic. De la primul meu iPhone(4S)cu iOS 5 pe el am dat update cu ochii închiși cum a apărut si nu am avut nici o problema,asta pana cand acest 9.3 mi-a pus capac. Sa instaleze cine vrea iOS 10 cand apare,eu stau liniștit pe curul meu minim 2 saptamâni sa ma conving ca nu au stricat iarăși ceva acești faimoși ingineri.

  3. Vai saracul de tine, atunci gura mica si asteapta linistat in banca ta, nu te grabi ca fata mare la maritat daca nu e pentru tine. Capisi?

  4. Te-a întrebat cineva de sănătate? Daca din cauza unui amărât de update nu poți accesa vreun link sau nu poți răspunde la telefon înseamnă ca nu e de mine? Instalează-l tu,dar dupa aia sa nu te aud ca te vaiți daca-ți dispare vreo funcție de baza a telefonului cu acel update. Am sa-ți urmez sfatul si am sa aștept “linistat”…

  5. În curând vei fi acuzat ca esti fan Android..ca deții un Samsung si ca esti un troll :)))
    Toate astea doar datorita faptului ca ai îndrăznit sa spui ceva negativ legat de Apple..deșii este un adevăr si o problemă cu care te-ai confruntat.

  6. Eu nu am avut probleme cu deschidere link-urilor,iPhone 6s..eu cred ca multi dintre voi nu v-ați dat seama ca încă nu exista sistemu perfect ,dar pe lângă android iOS e cu mult peste !