Apple intensifica testarea iOS 10 inaintea WWDC 2016

Apple intensifica testarea iOS 10 inaintea prezentarii ce urmeaza sa aiba loc in cadrul WWDC 2016, inginerii celor din Cupertino testand in numar tot mai mare viitoarea versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizate in lumea intreaga.

Tot mai multi ingineri ai companiei Apple acceseaza website-uri folosind iOS 10 instalat in propriile iDevice-uri, iar acest lucru sugereaza faptul ca Apple pregateste prima versiune beta a iOS 10 care sa fie suficient de stabila incat sa poata fi testata de catre dezvoltatorii de aplicatii.

In general in aceasta perioada compania Apple intensifica procesul de testare al unui update major al iOS, atat inginerii sai, cat si diversi parteneri primind acces la build-uri pentru ca dezvoltatorii sa nu aiba probleme cu retelele de telefonie mobila, cele GSM sau altele.

Din pacate deocamdata nu stim ce va aduce nou iOS 10 pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, insa avand in vedere ca procesul de testare s-a intensificat, este foarte probabil sa aflam detalii in teresante in saptamanile urmatoare pana in momentul inceperii WWDC 2016.