iOS 9.3.2 public beta 2 a fost lansat

iOS 9.3.2 public beta 2 a fost lansat de catre compania Apple in cursul acestei seri, build-ul fiind oferit la doar o zi distanta de iOS 9.3 2 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma de iOS, asa ca cum oricine il poate instala in propriile iPhone, iPad si iPod Touch-uri.

iOS 9.3.2 public beta 2 nu aduce schimbari majore pentru sistemul de operare iOS 9, dupa cum probabil stiati deja, singura noutate importanta vizibila pana in momentul de fata fiind oferirea posibilitatii de a activa Night Mode si Low Power Mode simultan fara trucuri inutile.

Daca aveti o alta versiune public beta instalata, atunci veti putea instala chiar acum iOS 9.3.2 public beta 2 direct din Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, pachetul de descarcare variind in functie de terminal.

Cei de la Apple testeaza iOS 9.3.2 public beta 2 de mai bine de 2 saptamani si dupa paste exista sansa ca versiunea finala a iOS 9.3.2 sa fie lansata publicului larg, insa din pacate nu vom avea parte de schimbari importante separat de cea despre care v-am spus mai sus.

UPDATE: tvOS 9.2.1 beta 2 a fost deasemenea lansat pentru Apple TV 4.

UPDATE 2: OS X 10.11.5 public beta 2 a fost lansat deasemenea.