iPhone 7 va fi un esec, cu iPhone 8 seria S ar putea sa dispara

iPhone 7 urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an de catre Apple, insa analistii deja prezic faptul ca viitorul smartphone va fi nimic mai mult decat un esec, iar asta in conditiile in care compania americana nu intentioneaza sa aduca schimbari majore pentru design-ul produsului.

Conform celor mai recente informatii venite de la partenerii asiatici ai Apple, se pare ca iPhone 7S va avea ecran OLED, va aduce un design nou pentru linia de smartphone-uri ale celor din Cupertino, insa iPhone 7 va arata ca iPhone 6S cand va fi lansat pe piata.

Avand in vedere ca in iPhone 7 nu vom regasi decat eliminarea portului audio si actualizarea unor componente interne, compania Apple se gandeste sa renunte la lansarea liniei S de iPhone o data la doi ani, iar in 2017 ar putea lansa iPhone 8 cu schimbari importante.

iPhone 8 ar putea inlocui iPhone 7S

Pentru a putea face o lansare spectaculoasa cu iPhone 8, compania Apple ar fi decis sa nu ofere o schimbare majora de design pentru iPhone 7 in cursul acestui an si va oferi aceasta schimbare anul viitor, impreuna cu un sistem de incarcare wireless, asteptat de foarte mult timp.

Practic un iPhone 8 cu design nou, ecran OLED, incarcare wireless, componente noi si poate fara un buton Home, ar putea fi extrem de atractiv si ar putea genera vanzari foarte mari pentru Apple, poate suficient de mari pentru a compensa o scadere in vanzari in acest an.

Chiar daca deocamdata vorbim despre speculatiile analistilor, nu este foarte greu de crezut ca Apple ar putea renunta la seria S a iPhone sau ar putea schimba strategia si ar putea oferi o schimbare de design in aceasta serie, desi pana acum nu a mai facut acest lucru.

Apple va avea un an extrem de dificil cu scaderi serioase ale vanzarilor de iPhone-uri, deci toate aceste idei s-ar putea transforma in realitate, insa sunt curios sa aflu ce parere aveti voi.