iPhone 7 va fi un esec, cu iPhone 8 seria S ar putea sa dispara

iPhone 7 urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an de catre Apple, insa analistii deja prezic faptul ca viitorul smartphone va fi nimic mai mult decat un esec, iar asta in conditiile in care compania americana nu intentioneaza sa aduca schimbari majore pentru design-ul produsului.

Conform celor mai recente informatii venite de la partenerii asiatici ai Apple, se pare ca iPhone 7S va avea ecran OLED, va aduce un design nou pentru linia de smartphone-uri ale celor din Cupertino, insa iPhone 7 va arata ca iPhone 6S cand va fi lansat pe piata.

Avand in vedere ca in iPhone 7 nu vom regasi decat eliminarea portului audio si actualizarea unor componente interne, compania Apple se gandeste sa renunte la lansarea liniei S de iPhone o data la doi ani, iar in 2017 ar putea lansa iPhone 8 cu schimbari importante.

iPhone 8 ar putea inlocui iPhone 7S

Pentru a putea face o lansare spectaculoasa cu iPhone 8, compania Apple ar fi decis sa nu ofere o schimbare majora de design pentru iPhone 7 in cursul acestui an si va oferi aceasta schimbare anul viitor, impreuna cu un sistem de incarcare wireless, asteptat de foarte mult timp.

Practic un iPhone 8 cu design nou, ecran OLED, incarcare wireless, componente noi si poate fara un buton Home, ar putea fi extrem de atractiv si ar putea genera vanzari foarte mari pentru Apple, poate suficient de mari pentru a compensa o scadere in vanzari in acest an.

Chiar daca deocamdata vorbim despre speculatiile analistilor, nu este foarte greu de crezut ca Apple ar putea renunta la seria S a iPhone sau ar putea schimba strategia si ar putea oferi o schimbare de design in aceasta serie, desi pana acum nu a mai facut acest lucru.

Apple va avea un an extrem de dificil cu scaderi serioase ale vanzarilor de iPhone-uri, deci toate aceste idei s-ar putea transforma in realitate, insa sunt curios sa aflu ce parere aveti voi.

55 COMENTARII

  1. Parerea mea e ca toata lumea isi da cu presupusul. De ce nu astepti pur si simplu lansarea si atunci sa scrii aceste speculatii. Pana la urma nu ai de unde sa stii ce aduce IOS 10 sau Iphone 7. Poate tot ce a aparut pana acum e un complete bullshit.

  2. Dacă s-ar da o astfel de știre pe posturile naționale worldwide cred ca s-ar găsi vreo câțiva debili care sa își pună capăt zilelor !!! :))

  3. Well, poti sa treci peste zvonuri, chiar daca in fiecare an 90% dintre ele s-au dovedit a fi adevarate. Daca nu vrei spoilers, poti renunta la internet pana in septembrie.

  4. Zaone esti baiat destept cred. Ai un site bun, folositor si urmarit. Sunt sigur ca esti vazut bine in lumea idevice urilor si cu toate astea atunci cand vine vorba de o replica din partea ta nu poti sa nu il scrii fata o rautate specifica tie. De ce asta? Fii mai calm. Esti moderator pana la urma.

  5. Boierica ești pe lângă, ce treaba are comentariul lui cu ce spui tu? Are mare dreptate ca se vor găsi câțiva sa se merleasca, printre care ar fi bine sa te numeri și tu.

  6. se spune ca iphone 12 o sa rupa piata in 2..:)) cum pana mea sa se vorbeasca de iphone 8 cand nu ii lansat nici macar iphone 7?

  7. Nu au cum sa nu ii schimbe aspectul . Altfle nu vor face vanzari ,70% oameni au iphone 6s doar ca e ultimul model si isi permit. Daca el va arata la fel cealalta parte de 30% nu il vor cumpara el fiind acelasi lucru, un iphone 7 ce arata ca un iphone 6s. Nu merge asa

  8. Fanii Apple înainte de zvonul cu încărcarea wireless pe Iphone: “Este o functie inutila incarcarea wireless pe Samsung”
    Fanii Apple dupa zvonul cu încărcarea wireless pe Iphone: “împreuna cu un sistem de incarcare wireless asteptat de foarte mult timp”

    Exact aceiasi poveste ca si in cazul dimensiunii telefoanelor :)))

  9. Cea mai mare problema, parerea mea, la Apple, este ca nu au prevazut nici in ruptul capului ca, concurenta poate sa ajunga asa departe intr un timp atata de scurt. Ei se bazau in principal pe design si pe materiale, iata ca astazi aproape toate tel sunt premium, au “motorizari” de top, greu gasesti tel. de plastic la aceasta ora, ma refer la cele de top, windows 950 ce imi vine doar in minte. Concurenta este uriasa, iar cu timpul si preturile vor scadea. Este clar ca in 5 ani, daca Apple nu vin cu tel. performante nu au absolut nici o sansa sa reziste pe piata, doar daca se profileaza pe tel de superlux unde nu prea conteaza performanta ci doar calitatea materialelor. Dar pana acolo mai este si vom vedea ce ne rezerva viitorul, oricum, pt noi, oamenii de rand, aceasta concurenta este benefica.

  10. mai citeste odata zvonurile despre wireless charging pt iphone. este vorba despre ce ziceam eu cu zaone ca ar fi util sa fie incarcare pt o anumita zona

  11. ok dar de ce nu accelereaza si fac acest mare update incepand cu iphone 7? ma gandesc daca Apple cu problemele actuale daca mai au oamenii sau banii sa continue in a fi o companie de top sau sa se retraga de tot

  12. Asa e cand spui ce te taie capul. Samsung a facut o prostie, Apple vrea sa faca incarcare wireless.
    Una e sa ai ce are Samsung si sa faci incarcare wireless cu telefonul pus pe o bucata de plastic cu un emitator, alta e sa faci un iPhone care se incarca la 1 – 5 metri de emitator.
    E greu..

  13. Eu creau iOS 8.4 pe iPhone 6 înapoi !!! Sau iOS 7.1.2 , 9.3.1 e un dezastru … Nu am pretenții la aspect , vreau să pot face downgrade 🙁

  14. Acum privind in trecut sincer Eu.G are dreptate , se stie ca fanii Apple se schimba ca vremea
    E o diferenta ceea ce ai spus tu Zaone , dar pana la urma tot incarcare wireless este, fanii Apple blamand o indiferent de forma sa

  15. Foamea de bani include lucruri marete pt propriile produse. Cu un esec iphone 7 nu vad cum si-ar satisface asa zisa foame de bani.

  16. Chiar credeam ca odata cu 3d touch puteau integra home button in display, nu stiu de ce mai asteapta 1 an pt asta si pt oled, chiar vor sa vada pierderi mari?!

  17. Daca se adeveresc spusele lui Zaone, sunt sigur ca modelul se va numi 6 SE, ca tot exista un precedent acum, cu ceva imbunatatiri fata de 6S acum – concret, de ce ar arunca banii penun nou design cu foarte putin diferit???

  18. 1. N-as putea spune ianuarie 2016 (cand a aparut stirea cu 1-5 metri) e chiar “foarte mult timp”. Stie @Eu.G ce spune. 2. Samsung a oferit ce era posibil tehnologic la momentul respectiv. Vrei folosesti, nu vrei, nu folosesti. La aceiasi bani. Personal folosesc la birou si in masina. Foarte comod. 3. Apple nu a scos inca nimic. Inteleg ca zvonul bate realitatea? Nimicul de la Apple bate prostia de la Samsung? 4. Daca iphone o sa aiba asa ceva, nu demonstreaza nimic altceva decat faptul ca Apple stie de unde sa faca cumparaturi.
    A, si @Eu.G mai zicea ceva de dimensiunea telefoanelor. Intrebare: ai renunta acum la paleta de pinpong si te-ai mai intoarce la ecran de 4″?

  19. Desi nu mai folosesc de ceva vreme produse apple (asta din cauza politicii lor arogante), inca sper sa mai bubuie piata cum au facut-o in 2007 si 2010. Momentan, in afara de acea zecime in minus (care “umileste” tot) la deschiderea unui joc, nu mai bat nimic. Design, ecran, camera, functionalitate, baterie, timp de incarcare, body to screen ratio etc etc etc.
    A, sa nu uit. Mai bat pe toata lumea la preturi. Gen 100 de lei un simplu cablu de incarcare care contine niste fire de doi lei si un cauciuc care in maxim un an se face praf. M-am saturat sa le tot lipesc si sa le pun arcuri de pix langa mufa ca sa nu se mai rupa. Vor veni si adaptoarele de la jack 3.5mm la lightning. “Decat” $30. Ca e apple.

  20. Deocamdata nu exista decat cu un receptor de dimensiuni destul de mari . Nici vorba sa se incarce un telefon direct prin metoda asta la ora actuala . Si cred ca nici in viitorul apropiat .

  21. Nu-I nici o minune ca jocurile se incarca mai repede , cand trebuie sa incarci texturi mult reduse din cauza rezolutiei de 4 ori mai mica .

  22. sunt sigur ca apple o sa scoata acelasi tip de incarcare wireless dar cu alta denumire,nu o sa scoata nimic cu 1,5 metri..ei doar deseneaza pe hartie si viseaza

  23. Se face prin inducție electromagnetică. Problema este că dacă vrei să creezi un câmp electromagnetic destul de puternic pentru a induce curent în receptorul aflat la 1,5 metri, atunci câmpul ăla ar fi foarte nociv pentru tot ce e viu.

  24. Nu e chiar la “aceiași bani”. Pad-ul acela de încărcare wireless trebuie cumparat separat si nu e 2 lei. Sper ca va veni si ziua in care producatorii sa ofere in pachetul de vânzare si acel pad.

  25. Salut.
    Prima oara pe comentarii. Foarte bun. Felicitari!
    Acum, de Iphone.
    Am Iphone 6S, venind de la 5S. Parerea mea ca Apple, oricat ar vrea ei, tot in jos se vor duce.
    Din punctul meu de vedere, nu mai au developer pe soft si pe design. Este inceputul sfarsitului. Din pacate!
    Eu sunt fan Apple, trecand de la Samsung S1-S4. La Android nu ma voi intoarce decat daca DISPARE Iphone/Apple complet de pe piata.
    Insa speranta moare ultima. Asteptam Iphone 7, eu astept Iphone 7S (asta daca mai apare) si vedem…
    Multa bafta si felicitari de site,Zaone!

    Scuzati daca am deranjat. Am comentat si eu ca opinia publica!

  26. Comentati cam mult si aiurea ….. dupa parerea mea ….. luati totul logic ….. orice produs a scos apple de câțiva ani in coace sa vandut …. chiar si reciclatul iphone se …..deci asta cu iphone se duce la vale , eu zic sa stati linistiti …..am tot auzit comentarii la iphone 6, ca daca va arata asa nu o sa il cumpar , ca e urat …. si dupa lansare toti erati fericiti ca ce ftumos e iphone 6 ….. daca apple o sa scoata iphone 7 cu design de 6 si cu procesor putin inbunatatit … o baterie putin mai mare si o camera putin mai buna ….dupa lansare toti o sa fiti fericiti si o sa traiti asa pana la adanci batraneti …. o zi buna va doresc

  27. Intre wifi, cuptor cu micro unde, bluetooth, gsm, asta mai lipsea. Alte unde dubioase, doar ca sa incarcam o baterie de telefon. In ritmul asta ori scade speranta de viata cu 20 de ani, ori o sa trebuiasca sa mergem cu niste casti pe cap, sa ne protejam cumva.

  28. da da, la ios6 cand a aparut te plangeai ca e aceeasi interfata de ani de zile, nimic nou bla bla bla bla bla bla bla bla bla George89 bla man

  29. din trecut am invatat ca zvonurile ce se repeta mai ales din china unde nu se pot proteja de mult produsele si schitele, devin realitate. Deci 100% nu va avea portul 3.5mm va arata precum iphone 6/6s, va avea A10, 2 gb Ram, si dual camera pt cel mare cel mai probabil. Deci deja se stie cam 80% din produs?

  30. Corect. Și plitele pe inducție funcționează cu vase metalice aflate la câțiva milimetri de placa de inducție. Oricât de mult ar evolua o tehnologie, sunt totuși limitări.

  31. Ar fi de dorit ca iPhone 7 să dea un recul pe încasări. Cred că asta se și dorește acolo în Cupertino. De ce? Băieții de la Apple nu sunt prostuți: ei știu că produsele sunt ciclice, iar iPhone e pe panta descendentă, așa cum e și iPad. Unde mai poate crește? Cu raportul cost (mic) – preț (mare)… nicăieri.

    Concurența își spune cuvântul, iar astăzi nu mai poți impresiona clientul cu discursuri siropoase cât de mult ai lucrat tu la liniuțele alea de pe carcasă, că să se potrivească Perfect în mâna ta.
    Apple poate cumpăra componente de la furnizori, și construi un super iPhone, dar costul de producție ar fi prea mare, și profitul prea mic.

    Apple trebuie să scadă vânzările, prețul acțiunilor va scădea, Apple va răscumpăra ieftin, va scoate o nouă categorie de produse, și acțiunile vor crește iar.

    Repet: ceea ce crește trebuie să mai și scadă.

  32. Iti inteleg durerea si te compatimesc, Matzero. Esti inca in faza de negare dar violenta de limbaj indica trecerea la faza de frustrare. Incearca sa te impaci cu ideea si o sa vezi ca la un moment dat nu o sa mai conteze. Faza de resemnare va fi o binecuvantare pentru tine.

  33. Faptul ca te intelegi bine cu acel os este treaba ta. Pentru ceea ce-l folosesc eu si in ceea ce-l folosesc eu este execrabil. Sa nu mai zic ca este plin, pocneste de relcame la orice aplicatie si pe langa asta il mai poti infecta si cu tot felul de adware, trojani. Pe ios riscul este infirm. De multe ori cand am dubii despre un mail ca este virusat il deschid de pe telefon. Nu contest frumusetea lui galaxy s7 edge. Ca design este peste iphone. Dar repet, ma intereseaza mai mult os-ul decat design-ul.