iOS 9.3.1 vs iOS 9.3 beta 2 – comparatia performantelor (Video)

iOS 9.3 beta 2 a fost lansat saptamana aceasta impreuna cu versiunea public beta, ambele putand fi instalate de catre dezvoltatorii de aplicatii si utilizatorii obisnuiti, iar astazi avem ocazia de a vedea o comparatie intre performantele celor doua versiuni ale sistemului de operare.

In clipurile video de mai jos veti vedea o comparatie intre modul in care ruleaza iOS 9.3.1 si iOS 9.3.2 beta 2 pe iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S, totul functionand la fel de bine, diferenta majora fiind in felul in care sunt redate uneori animatiile in versiunea beta.

Apple nu a imbunatatit performantele sistemului sau de operare in iOS 9.3.2, insa nici nu le-a schimbat in mod negativ, asa ca teoretic veti avea parte de aceeasi experienta atunci cand noua actualizare va fi disponibila in mod public, asta daca Apple nu va lua vreo decizie proasta pana atunci.

V-am spus saptamana aceasta ca iOS 9.3.2 permite activarea Night Mode si Low Power Mode simultan fara trucuri, dar si ca blocheaza un truc ce permitea dezactivarea animatiilor interfetei iOS si facea terminalele mai rapide, asa ca decizia de instalare va ramane.