Prima Pagina Microsoft Microsoft reduce spatiul gratuit oferit in OneDrive

Microsoft reduce spatiul gratuit oferit in OneDrive

Anul trecut compania Microsoft a anuntat ca va reduce spatiul gratuit oferit utilizatorilor OneDrive de la 15 GB la doar 5 GB, motivul din spatele acestei schimbari avand la baza faptul ca unii utilizatori abuzau de conturile cu spatiu nelimitat, in timp ce altii nu le foloseau pe cele cu spatiu gratuit.

Avand in vedere ca multi utilizatori au fost suparati din cauza schimbarii anuntate de catre Microsoft, compania a decis sa le ofere utilizatorilor in continuare 15 GB de spatiu gratuit in OneDrive, plus inca 15 GB gratuiti pentru incarcarea de poze daca se inscriu intr-un website special si confirma ca doresc sa beneficieze in continuare de gratuitati.

Toti cei care au facut acest lucru pana in data de 31 ianuarie, a acestui an, vor beneficia in continuare de 15 GB de spatiu gratuit in OneDrive, plus inca 15 GB de spatiu gratuit pentru poze, restul conturilor urmand a fi limitate permanent la doar 5 GB de spatiu gratuit, fara spatiu suplimentar pentru poze.

Toate aceste schimbari vor deveni active incepand cu data de 27 iulie, astfel ca pana atunci toti cei care au ratat termenul initial vor avea posibilitatea de a isi extrage fisierele din OneDrive, altfel ele vor fi sterse de catre cei de la Microsoft fara posibilitatea de a fi recuperate.

 • Marius Muntean

  Niciodata nu au incetat sa ma uimeasca intr-un mod extrem de penibil domnii de la MicroSoon.motivele invocate de ei sunt de la penibil la ultra penibil. E atat de obsedat CEO-ul lor de reducerea de costuri incat ar manca si r*** pe paine. se vede ca e indian.

 • Catalyn

  asa e si la Apple 😉

 • Marius Muntean

  Cam da, de acord cu tine, doar ca MS face magarii non stop de ani de zile, inca de pe vremea cand au lansat WP7, si nu cateva, o gramada. Toate companiile au ca factor principal: profitul, e logic, dar MS a sarit calul de mult timp…sunt efectiv obsedati de costuri, cu mult peste Apple,Google,Samsung etc. Pana si suportul pentru clienti e prastie, suni in UK si raspunde de prin Bangladesh, unu care habar nu are de nimic,stie doar sa citeasca de pe o foaie de hartie…sunt patit cu ei de n ori 🙂 Nu exista compania perfecta, cu servicii perfecte calitativ, dar MS in multe chestii e prastie rau.

 • rolandire

  You perfect right!