iPhone 7 Pro – prima schita dezvaluie camera duala si nu numai

Prima schita a iPhone 7 Pro a fost publicata in cursul acestei zile de catre un ziar din Japonia, ea prezentand doua schimbari majore pe care le-am auzit in diverse zvonuri si pe care compania Apple urmeaza sa le faca in cursul acestui an pentru noul sau smartphone.

Denumirea iPhone 7 Pro este atribuita viitorului terminal din cauza faptului ca el ar urma sa aiba o camera duala, aceasta caracteristica nefiind oferita si pe iPhone 7, sau cel putin asta ne-au spus zvonurile pe care le-am tot citit in ultima vreme dintr-o varietate de surse.

Nimeni nu stie ce specificatii are camera duala a iPhone 7 Pro, insa ea urmeaza sa ofere functii noi pentru inregistrarea de poze si clipuri video, dar deocamdata mai mult de atat nimeni nu a spus, iar primele imagini cu camera dubla a iPhone 7 Plus n-au dezvaluit vreun detaliu de acest gen.

Separat de camera duala, iPhone 7 Pro urmeaza sa vina si fara portul audio de 3.5mm, unii fiind suparati din cauza acestei modificari, insa pana si Intel a cerut eliminarea portului audio din calculatoare, deci schimbarea este inevitabila si nu are legatura doar cu Apple.

schita iPhone 7 Pro

iPhone 7 Pro cu camera duala nu va fi mai subtire decat iPhone 6S Plus, tocmai pentru ca are o asemenea componenta, insa design-ul celor doua produse nu va fi atat de diferit precum ar vrea multi sa creada, asa ca nu va asteptati sa vedeti ceva nou pentru ca veti fi dezamagiti.

Avand in vedere actuala strategie de denumire a produselor, exista sanse mari ca iPhone 7 Pro sa fie de fapt iPhone 7 Plus in linia de produse Apple, insa vom afla abia in toamna exact care sunt planurile companiei Apple cu privire la produsele sale.

Articolul precedentSamsung a pierdut foarte multi bani din cauza copierii iPhone
Articolul următoriOS 9.3.2 public beta 3 a fost lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.