Nintendo anunta lansarea unor noi jocuri pentru iPhone

Miitomo, primul joc Nintendo pentru terminalele iPhone, a avut foarte mare succes in App Store, compania japoneza castigand deja multe milioane de utilizatori, dar si de dolari, in urma lansarii aplicatiei doar in anumite tari de pe planeta.

Pentru ca primul joc a avut atat de mult succes, cei de la Nintendo au anuntat lansarea unor noi jocuri pentru platforma celor de la Apple, primele nume oferite de catre companie fiind Fire Emblem si Animal Crossing, insa acestea sunt doar unele dintre cele pregatite.

Animal Crossing a fost gandit pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a controla sate populate cu diverse creaturi virtuale, Fire Emblem fiind un RPG foarte apreciat in lumea intreaga, asa ca probabil va fi primit foarte bine de catre utilizatorii iOS-ului.

Cei de la Nintendo au anuntat ca pana la sfarsitul anului viitor vor lansa 5 jocuri pentru platforma iOS, unul fiind deja disponibil, cele doua despre care vorbim astazi combina seria, iar inca doua urmeaza sa fie lansate, cel mai probabil, in cursul anului viitor.

Acestea fiind spuse, cat de interesati sunteti de jocurile celor de la Nintendo ?