Orange si Groupama Asigurari colaboreaza pentru servicii de monitorizare si asigurare a casei

0

Orange a anuntat in cursul acestei zile incheierea unui parteneriat cu Groupama Asigurari pentru lansarea unor servicii de monitorizare si asigurare a locuintelor, serviciul Orange Smart Home si cele ale Groupama fiind oferite in pachete speciale.

Cei de la Orange au lansat la inceputul acestui an Orange Smart Home, pe care inca nu l-am testat, serviciul fiind compus dintr-o varietate de produse inteligente care sunt interconectate cu smartphone-urile pentru a ne permite sa le controlam chiar si de la distanta.

In baza acestui parteneriat cu Groupama, cei de la Orange vor vinde pachetul Smart Home impreuna cu pachete de asigurare pentru locuinte, ideea fiind ca utilizatorul final sa se simta mult mai in siguranta atunci cand isi paraseste casa.

Mai multe detalii gasiti in comunicatul de presa de mai jos.

Orange România și Groupama Asigurări lansează un parteneriat pentru a oferi servicii complementare de monitorizare și asigurare a locuinței

București, 27 aprilie 2016. Groupama Asigurări și Orange România anunță un parteneriat pentru a le oferi clienților o soluție inovatoare pentru monitorizarea și asigurarea locuinţei. Astfel, persoanele care doresc să țină sub control riscurile la care este expusă locuința lor pot cumula acum beneficiile serviciului Orange Smart Home, prin care casa poate fi monitorizată și controlată de la distanță, cu cele oferite de Groupama Asigurări prin Asigurarea Locuinţei cu Extra Acoperiri.

În urma  acestui parteneriat strategic, clienţii care vor opta pentru soluția completă oferită de Orange România și Groupama Asigurări vor avea acoperite toate cele trei componente ale siguranței locuinţei:

§  monitorizarea locuinței și controlul ei de la distanță, prin intermediul platformei Orange Smart Home și al notificărilor transmise automat prin SMS sau e-mail în caz de situații care necesită atenția proprietarului, precum posibilitatea unei inundații, a unui incendiu, a unei intrări neautorizate în casă etc.

§  limitarea efectelor unei daune, prin reparaţiile de urgenţă disponibile prin poliţa de asigurare

§  continuitatea, respectiv depăşirea problemelor generate de daună şi revenirea la starea anterioară daunei, prin procesul de despăgubire simplu şi rapid oferit de Groupama Asigurări.

Orange Smart Home este soluția de monitorizare și control al locuinței de la distanță oferită de Orange, în premieră pentru industria românească de telefonie mobilă. Soluția include șase tipuri de senzori – senzor de fum, senzor de mișcare, senzor de inundație, senzor pentru ușă/ fereastră, priză inteligentă și cameră Wi-Fi – conectați wireless la un dispozitiv central, prin intermediul căruia se realizează controlul casei de pe laptop, tabletă sau telefon. Orange Smart Home este disponibilă prin intermediul unui abonament lunar ce include dispozitivul central și doi senzori la alegere și poate fi personalizată și cu alte tipuri de senzori, care se pot cumpăra separat. Este o soluție ușor de folosit, care nu presupune o instalare specializată și nici montarea unor cabluri în casă.

Prin proiectul demarat de Orange și Groupama Asigurări clienții vor primi beneficii în plus atunci când aleg serviciile de monitorizare şi control alături de asigurarea locuinței. Astfel, clienţii care au o Asigurare a Locuinţei cu Extra Acoperiri de la Groupama Asigurări beneficiază de gratuitate timp de 2 luni la abonamentul Orange Smart Home.  De asemenea, cei care au sau îşi activează un abonament Orange Smart Home primesc reduceri la Asigurarea Locuinţei cu Extra Acoperiri de la Groupama Asigurări. Odată încheiată poliţa de asigurare, clienţii pot beneficia oricând au nevoie de avantajele Groupama Asigurări, unul dintre acestea fiind trimiterea unui specialist pentru reparaţii de urgenţă în maximum 4 ore de la solicitarea clientului. 

“Internetul lucrurilor este una dintre direcțiile importante spre care tinde industria noastră și cu siguranță o zonă de mare interes pentru noi, în dorința de a le oferi clienților soluții digitale sigure și ușor de folosit pentru un stil de viață cât mai confortabil. Parteneriatul cu Groupama Asigurări aduce beneficii noi pentru clienții Orange Smart Home și un răspuns la așteptările lor de a fi asigurați cu asistență specializată și de a avea, astfel, mai puține griji atunci când nu se află acasă.“ a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer al Orange România.

”Prin parteneriatul dezvoltat cu Orange România și în linie cu valorile noastre fundamentale – responsabilitate, solidaritate, proximitate și performanță – suntem din nou aproape de clienții noștri încurajându-i să ia toate măsurile prin care să se simtă în siguranță în propria locuință. În mod firesc, Serviciul Orange Smart Home este soluţia potrivită pentru clienţii preocupaţi de protecţia completă a locuinţei prin prevenire şi asigurare. Prevenirea riscurilor, esențială pentru continuitatea planurilor personale și profesionale, constituie un reper important al misiunii noastre de asigurător responsabil. Suntem permanent în căutare de soluţii inovatoare prin care să oferim clienţilor continuitate, iar angajamentele şi garanţiile asumate prin Colecţia de Avantaje Groupama Asigurări dovedesc acest lucru.”, declară François Coste, Director General Groupama Asigurări.