Opera VPN – VPN gratuit si nelimitat pe iPhone si iPad

Opera a lansat in cursul acestei zile aplicatia Operan VPN pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea oferind pentru utilizatori sistemul VPN oferit in versiune beta pentru dezvoltatori, astfel ca utilizatorii vor putea naviga pe internet folosindu-se gratuit si nelimitat de el.

Cu ajutorul acestui sistem VPN pentru opera vom putea accesa orice fel de continut restrictionat in Romania, inclusiv celebre servicii de streaming video, si vom putea vedea cam tot ceea ce ne intereseaza de pe internet, fara ca vreo restrictie sa ne mai poata fi impusa in baza locatiei.

Opera are deocamdata doar cateva locatii prin care ofera posibilitatea de a utiliza sistemul VPN gratuit si nelimitat pe iPhone si iPad, insa multe altele vor fi create in viitorul nu foarte indepartat, asa ca vom putea beneficia de si mai multe puncte de acces pentru sistem.

Am testat VPN-ul pentru versiunea desktop a Opera si am fost foarte impresionat de rapiditatea cu care se incarca paginile web, asa incepand de astazi va va puteti folosi de el si pe iPhone, iPad sau iPod Touch pentru a naviga pe internet fara restrictii.

Aplicatia Opera VPN este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Opera VPN iPhone iPad