Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 si 7 Plus apar in noi schite

iPhone 7 si 7 Plus apar in noi schite

iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt prezentate astazi in doua noi schite care se presupune ca ar fi fost create in baza unor specificatii furnizate de catre un partener al companiei Apple, ele aratand din nou ca schimbarile ar putea fi trunchiate anul acesta de catre Apple.

Conform celor care au preluate aceste schite, ele ar avea o vechime de 3 – 4 luni si ar fi fost folosite in ianuarie pentru a produce prototipuri testate de catre angajatii celor din Cupertino, astfel ca desi au o vechime mare, ar putea fi totusi destul de exacte.

Conform celor care au furnizat informatiile, iPhone 7 va avea 138.3 mm inaltime, 67.12 mm latime si 7.1mm grosime, adica exact precum iPhone 6S, insa o camera mai mare s-ar regasi in dispozitiv si antenele ar urma sa dispara din carcasa sa.

iPhone 7 Plus urmeaza sa aiba 158.2mm inaltime, 77.9mm latime si 7.3mm grosime, exact precum iPhone 6S Plus, insa spre deosebire de vechiul terminal, cel nou ar avea o camera duala, aceasta iesind in exteriorul carcasei dispozitivului.

iPhone 7 – momentul compromisului

iPhone 7 schita mai

Practic, in baza acestor schite vedem din nou ca Apple nu va face schimbari radicale in design-ul noilor terminale fata de cele vechi, portul audio de 3.5mm nefiind prezent in aceste imagini, asa cum ni s-a spus in atat de multe ocazii pana in prezent.

In ceea ce priveste Smart Connector-ul, compania Apple pare sa il pregateasca exclusiv pentru iPhone 7 Plus, smartphone-ul cu ecran mai mare urmand a fi rasfatat si cu functii de care terminalul mai mic nu pare sa beneficieze anul viitor.

iPhone 7 Plus schita mai

Acestea fiind spuse, in 2016 compania Apple ar putea sugera ideea ca utilizatorii sai sa se gandeasca mai serios la cumpararea smartphone-urilor cu ecrane de 5.5 inch, sau cel putin asta sugereaza schitele aparute in cursul acestei zile.

 • Alex :D

  Nu era rău sa mai bage un difuzor…

 • Srb Srb

  sept 2016-sept 2017 anul rabdarii fara lucruri importante doar trecerea la primul device mainstream important fara port jack si cam atat

 • eu

  Răbdare , un an jumătate de acum in colo 🙁 . Totuși , sper sa nu fie așa, chiar dacă va arată destul de bine….asemănarea cu i6/6s, i-l va face neatractiv .

 • Bashtanovv

  Cei cu marginea aia?:))

 • Srb Srb

  camera iesita, in altele nu este iesita. aici nu are jack, in altele are, aici are smart connector in altele nu are…deci de 4 ani de zile iphone 7 este cel mai bine tinut in secret…pana acuma in luna Mai stiam cam totu sigur sigur, toate zvonurile erau pe aceeasi unda

 • sorin

  Are colac de salvare !!! pe bune , ce-i cu marginea aia ca arata ingrozitor .

 • Pingback: iPhone 7 Plus are camera duala si 3 GB RAM | iDevice.ro()

 • Dan

  S-o ia naiba de cameră bulbucată, dacă nici acum nu o vor introduce la nivelul carcasei, it’s buh bye Apple for me!

 • John McClane

  Pai in fiecare margine or sa bage cate o camera si un difuzor. 🙂

 • alin229

  nu am sa renunt niciodata la iphone dar, cu designul asta chiar duc lipsa de inspiratie 😟