In lumina directa a soarelui – comparatia ecranelor celor mai populare smartphone-uri

De ani de zile multa lume stie ca ecranele smartphone-urilor Android nu reusesc sa redea foarte clar imaginile cand sunt plasate in lumina directa a soarelui unei zile de vara, smartphone-urile celor de la Apple descurcandu-se mult mai bine din acest punct de vedere.

Pentru a ne arata care dintre iPhone 6S, Samsung Galaxy S7 Edge, HTC 10 si LG G5 se descurca cel mai bine in lumina directa a soarelui, o publicatie a creat o scurta comparatie si in imaginile de mai jos puteti vedea rezultatele, destul de usor de anticipat.

iPhone 6S se descurca mai bine decat oricare dintre cele 3 competitoare in a afisa imagini in zilele foarte insorite, semn ca lucrurile nu s-au schimbat in ultimii ani desi tehnologia OLED a evoluat foarte mult si in mod normal lucrurile ar trebui sa stea complet diferit.

In urma iPhone 6S regasim Samsung Galaxy S7 Edge, pe pozitia a treia plasandu-se HTC 10, in timp ce LG G5 ocupa ultima pozitie cu cele mai mari probleme in a reda imaginile in lumina directa a soarelui, asa ca stiti ce smartphone trebuie sa evitati in viitor.

Voi ce parere aveti ?

ecrane lumina

ecrane lumina 1