Tap Strap – transforma orice suprafata intr-o tastatura

Tap Strap este proiectul unui wearable extrem de interesant, el avand rolul de a transforma orice suprafata intr-o tastatura, gesturile fiind utilizate pentru a ne permite sa scriem in orice fel de aplicatie existenta pentru terminalele mobile utilizate in viata de zi cu zi.

Dupa cum puteti vedea, Tap Strap este practic format dintr-un maetrial textil in care se regasesc o serie de senzori ce interpreteaza miscarile degetelor noastre, iar in baza lor sunt introduse texte in aplicatiile pe care le avem deschise cand folosi gadget-ul.

Tap Strap se conecteaza prin Bluetooth la smartphone-uri, tablete sau casti pentru realitate virtuala, iar pentru ca totul sa functioneze este nevoie ca utilizatorul sa atinga o suprafata, orice suprafata, atunci cand doreste sa scrie folosind acest dispozitiv foarte interesant.

Fiecare deget reprezinta o vocala, iar miscari combinate ale degetelor permit formarea restului literelor si a simbolurilor care sunt in mod normal vizibile pe o tastatura, insa este nevoie de foarte mult exercitiu pentru a invata cum sa folosesti Tap Strap intr-un mod eficient.

Tap Strap urmeaza sa fie lansat in magazine pana la sfarsitul acestui an.

3 COMENTARII

  1. Practic, e un nou mod de a scrie care trebuie învățat de la zero. Destul de anevoiasă va fi calea acestui produs. Poate asiaticii își vor da interesul să învețe.