Trei tineri au transmis o partida de sex in direct pe Facebook

9

Facebook Live a fost lansat cu ceva timp in urma si lumea s-a folosit de acest sistem pentru a le arata prietenilor in timp real ceea ce se intampla in viata lor, iar trei elevi s-au gandit ca sistemul ar fi perfect pentru a transmite un menage a trois ce a avut in afara cadrului scolii.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Doua fete in varsta de 14 ani si un baiat in varsta de 15 ani, toti trei elevi ai scolii Barack Obama din Milwaukee, au transmis in direct pe Facebook o partida de sex, 4 colegi de-ai lor urmarind actul sexual in timpul unei ore de educatie sexuala.

Reprezentantii scolii au afirmat ca politia a fost alertata in legatura cu isprava celor trei tineri si ca ea va lua separat masuri disciplinare impotriva lor, insa avand in vedere ca totul s-a intamplat in afara institutiei educationale, e putin probabil ca acesea sa fie insemnate.

Saptamana aceasta v-am spus ca o femeie si-a transmis sinuciderea prin Periscope, iar acum in ce mod negativ se pot folosi copiii de sisteme de acest gen, iar in viitor cred ca vom afla despre mult mai multe acte nepotrivite facute folosind aplicatii de streaming.

In January, staff became aware of a video depicting inappropriate conduct that took place outside of school and off campus. The school immediately notified proper authorities and cooperated with the investigation. We took appropriate disciplinary action against those involved, which would be in addition to any outside consequences they may face.