Telekom extinde acoperirea 4G la 96% din populatia urbana

Telekom Romania extinde acoperirea 4G prin reteaua Orange.

3

Telekom Romania a anuntat astazi extinderea acoperirii 4G pentru clientii din propria reetea, astfel ca acum 96% din populatia urbana va beneficia de serviciile 4G ale operatorului de telefonie mobila, anuntul fiind unul extrem de important.

Extinderea acoperirii se aplica DOAR pentru clientii noi si existent ai abonamentelor Telekom si ai ofertelor MagentaONE, insa doar daca planurile lor tarfirare includ servicii 4G, restul clientilor prepay si fara optiuni 4G ramanand cu vechea acoperire.

Extinderea acoperirii Telekom este facuta multumita parteneriatului strategic incheiat cu Orange, astfel ca toti acesti clienti se vor conecta de fapt la reteaua urbana a celor de la Orange Romania si vor beneficia de serviciile lor, sub umbrela Telekom.

In esenta vorbim despre un acord de roaming national similar celui incheiat dintre Digi Mobil si Vodafone, doar ca in cazul Telekom si Orange el poarta alta denumire si fiecare operator are propriul set de beneficii in baza acestei colaborari extinse.

Orange a anuntat astazi lansarea serviciilor de internet fix, televiziune fixa prin cablu si telefonie fixa, ei beneficiind de reteaua Telekom pentru a oferi aceste servicii, asa ca in final utilizatorii castiga mai multe optiuni pentru acest tip de servicii.


Telekom Romania oferă clienților acoperire 4G extinsă, de 96% din populația urbană

  • Începând de astăzi, clienții Telekom Romania se vor bucura de o experiență îmbunătățită în utilizarea serviciilor de date mobile, beneficiind de acoperire 4G extinsă, de 96% din populația urbană;
  • Acoperirea 4G extinsă este disponibilă clienților noi și existenți ai serviciilor mobile pe bază de abonament și ai ofertelor MagentaONE, cu planuri tarifare ce includ servicii 4G.

Telekom Romania anunță acoperire extinsă pentru serviciile 4G, de 96% din populația urbană a României, oferind clienților o experiență superioară în utilizarea serviciilor de date mobile.

“Telekom Romania continuă eforturile de a aduce clienților săi nu doar un portofoliu complet de soluții de comunicare, incluzând servicii fixe, mobile și TV, ci și cea mai bună experiență de utilizare a acestor servicii. Acoperirea extinsă pentru serviciile 4G reprezintă un pas major în consolidarea strategiei noastre de broadband mobil, în linie cu obiectivul de a aduce serviciile de Internet 4G mai aproape de clienții din întreaga țară, alături de tehnologia de vârf FTTx și de servicii TV de cea mai bună calitate”, a spus Miroslav Majoroš, CEO Telekom Romania.

Acoperirea extinsă 4G este disponibilă clienților Telekom Romania noi și existenți, atât rezidențiali cât și din segmentul business, ai serviciilor mobile pe bază de abonament și ai ofertelor MagentaONE, cu planuri tarifare ce includ servicii 4G.

Telekom Romania Mobile oferă un portofoliu extins de servicii mobile cu trafic de date inclus la viteze 4G, atât pentru clienții rezidențiali, cât și pentru clienții companii. Cu abonamentele de servicii mobile din oferta Telekom Romania – Talk, Surf și Complete – cu prețuri începând de la 8,95 EUR / lună (TVA inclus), clienții rezidențiali pot beneficia de până la 8 GB de trafic de date inclus, la viteze 4G. De asemenea, utilizatorii persoane fizice ai serviciilor de date mobile pe tabletă pot beneficia de până la 60 GB de trafic de date cu abonamentele Date Surf, cu prețuri începând de la 8,95 EUR / lună (TVA inclus).

Cu abonamentele Nelimitat Business clienții companii pot beneficia de servicii de voce și date mobile incluse și extraopțiuni de date la viteze 4G, acoperind cele mai variate nevoi de comunicare pe smartphone ale companiilor din orice industrie. De asemenea, abonamentele Date Surf oferă până la 60 GB trafic de date mobile pe laptop și tabletă, la viteze 4G.

Harta de acoperire pentru serviciile 4G din oferta Telekom Romania este disponibilă la www.telekom.ro/harta-acoperire.