Prima Pagina iPhone 7S iPhone 7S va avea carcasa din sticla

iPhone 7S va avea carcasa din sticla

iPhone 7S cu carcasa din sticla va fi lansat in 2017 de catre compania Apple.

iPhone 7S va avea carcasa din sticla conform partenerului Apple Catcher, CEO-ul companiei afirmand ca cel putin unul dintre cele doua modele ale iPhone 7S va avea o carcasa din sticla montata in locul celei din aluminiu, conform specificatiilor Apple.

Zvonuri aparute saptamanile trecute sugerau faptul ca iPhone 7S va avea carcasa din sticla, iar acum avem o prima confirmare oficiala de la unul dintre partenerii foarte importanti ai companiei Apple, cei din Cupertino revenind la carcasa din sticla folosita cu succes in iPhone 4 sau iPhone 4S.

Dorinta companiei Apple de a folosi o carcasa din sticla pentru iPhone 7S are legatura cu ideea de a diferentia noul sau produs de multitudinea de smartphone-uri cu carcasa din aluminiu, schimbarea putand fi totusi facuta de catre multi dintre acestia pana in 2017.

Partea interesanta a acestei informatii este ca doar unul dintre cele doua modele ale iPhone 7S va avea carcasa din sticla, deci fie vorbim despre versiunea standard cu ecran de 4.7 inch, fie despre iPhone 7S Plus, CEO-ul celor de la Catcher refuzand sa ofere detalii in acest sens.

As far as I know, only one [iPhone] model will adopt glass casing next year. I don’t think this move will have an impact on Catcher’s revenue as glass casing still needs a durable metal frame which requires advanced processing technology and would not be cheaper than the current model.

Desi Catcher castiga bani buni din fabricarea carcasei din aluminiu a iPhone-urilor, CEO-ul companiei nu se asteapta ca incasarile sa scada odata cu lansarea iPhone 7S deoarece structura terminalului va fi tot metalica si va fi folosita impreauna cu carcasa din sticla, iar un model va ramane cu o carcasa din aluminiu.

Informatii obtinute de analisti asiatici sugereaza faptul ca doar 40% dintre smartphone-urile Apple vor mai ramane cu carcasa din aluminiu, deci este foarte posibil ca iPhone 7S sa aiba carcasa din sticla, deoarec acest model va fi produs in cantitatile cele mai mari si va reprezenta cea mai mare parte a terminalelor noi active.

Indiferent ce va decide Apple sa faca, este foarte clar ca iPhone 7S va fi un upgrade importanta fata de modelele anterioare, Apple intentionand sa integreze Touch ID in ecranul iPhone 7S si sa faca multe alte schimbari majore.

 • Alex84

  Super!

 • bacelliviu

  Fain fain

 • Bogdane

  Apple, stop living in the future!

 • alex1710

  De unde știi tu că “iphone 7s va avea carcasă din sticlă”? E doar o presupunere, așa se spunea și în 2011 că iphone 4s o să aibă ecran de 5 inch, erau ăia 100% cu probabilitatea lor că așa va fi. Nu vă mai bazați pe zvonuri, nici nu e apărut 7 și ăștia deja visează la 7s

 • atb19

  Aiureli… La prima scăpare jos , o sa vezi cum ai “spart” 4000 lei in 3 secunde …

 • atb19

  Eu vreau 7 pro din marmură…😂

 • DonCalin

  E clar, nu vei mai da bani doar pentru ecran daca il scapi pe jos, mai scoti si pentru carcasa. Super.

 • Rivaldo

  Super

 • goe

  foarte ciudat ca se vb doar de 7s cred ca e marketing si defapt asa o sa fie 7 ca sa surprinda, ca nu are logica, ip 7 o sa arate ca varianta ‘s’ clar!!!

 • Srb Srb

  pai ce rost mai are modelul de 4.7″ cu bezel, daca ai la aceeasi dimensiune fizica un ecran de 5.5″ ?

 • atb19

  In loc sa scoată ceva mai bun, mai rezistent, ei i-l fac si mai firav … E clar ca se pisa pe EU… Pe ei ii interesează designul , sa fie cei mai șmecheri , nu ce vor userii EU… Americanul dacă la zgâriat un pic , se duce si își ia altul? Câți din romanii se duc da își ia altul după o simpla zgârietură????

 • Srb Srb

  deja suntem la sf lunii Mai, deci cam asta va fi telefonul 99%
  acuma sa vedem in 2 sapt ce va aduce impreuna cu iOS10

 • Srb Srb

  Nu cred ca va fi aceeasi sticla ca in iphone 4 si probabil sunt nevoiti pt incarcarea wireless

 • Ce legătură are încărcarea wireless cu sticla?

 • Ce contează dacă este din sticlă, aluminiu sau carton? Oricum peste 70% din posesorii de smartphone folosesc huse de protecție.

 • Srb Srb

  Prin aluminiu mai greu sa faci incarcarea wireless

 • Ar putea să folosească și policarbonat-ul de pe iPhone 5c. Dar mă gândesc că este un material destul de ieftin pentru un dispozitiv de 700-900€