Asa ar putea arata iPhone 7S cu ecran OLED curbat

Asa ar putea arata iPhone 7S cu ecran OLED curbat spre margini, el inconjurand carcasa din sticla.

V-am spus astazi ca Apple ar putea lansa un iPhone 7S cu ecran curbat spre margini, aceasta caracteristica fiind facuta populara de catre Samsung pentru smartphone-uri, cei de la Apple urmand a o copia anul viitor pentru propriile terminale iPhone.

Fara foarte multe detalii existente in legatura cu viitorul ecran OLED curbat spre margini, putem totusi vedea o imagine care ne-ar putea spune cum ar putea face Apple aceasta schimbare in iPhone 7S, desi gandirea din spatele sau este mai mult decat gresita.

Puteti vedea ca extinderea ecranului ar presupune adaugarea a inca 4.2mm la latimea acestuia, rezolutia ecranului iPhone 7S, cel mai probabil versiunea iPhone 7S Plus, urmand a creste de la 1920 x 1080 pixeli, cat are acum iPhone 6S si va avea iPhone 7 Plus, la 1920 x 1310 pixeli.

Rezolutia rezultata din acest concept este ciudata, dar nu imposibil de folosit de catre Apple, avand in vedere ca in terminalele actuale compania are rezolutii neobisnuite, insa ceea ce lipseste din imagine este butonul virtual care-l va inlocui pe cel Home.

iPhone 7S ar trebui sa ramana fara buton Home, dar ar trebui sa aiba difuzorul si senzorii integrati in carcasa, asa ca versiunea finala ar trebui sa aiba un ecran mai lung, iar latimea suplimentara ar putea oferi functii noi la aceleasi rezolutii de acum, sau cele 4K.

ecran OLED margini iPhone 7S

7 COMENTARII

  1. Eu am o indoiala privind rezistenta si capacitatea de a proteja astfel de ecrane pe partile laterale curbate. Altfel, arata mai deosebit …

  2. Chiar ma asteptam sa nu-l lase cineva pe om in pace.. :))) Daca omu are 12 ani,ce treaba ai u cu el? Tu,te-ai nascut invatat? :))))))