Shah Rukh Khan va fi numit ambasador de brand in India

Shah Rukh Khan, unul dintre cele mai mari staruri ale Bollywood, va fi numit ambasador de brand in India in cursul acestui an, el urmand a face parte din eforturile companiei Apple de a creste vanzarile de terminale iPhone in tara, lucru care se dovedeste a fi destul de dificil.

Deocamdata numirea nu este oficiala pentru ca Apple asteapta lansarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus din toamna, iar initierea sesiunii de vanzari din India il va avea in centru pe Shah Rukh Khan, actorul fiind extrem de popular in tara multumita filmelor in care a jucat.

Tim Cook a discutat cu foarte multi actori ai Bollywood in timpul vizitei facute in India in cursul saptamanilor trecute, presedintele Apple participand la o petrecere organizata de catre Shah Rukh Khan, dar numirea are la baza capacitatea sa de a genera o crestere a vanzarilor de terminale iPhone si nimic mai mult.

Apple are in momentul de fata cativa amasadori de brand in unele tari de pe glob, printre cei mai importanti dintre ei numarandu-se binecunoscutul jucator de fotbal Neymar, dar si un popular jucator de baschet, Steph Curry, ambii avand un rol major in promovarea produselor Apple.

Shah Rukh Khan