Trucul care face iPhone mai rapid in doar 2 pasi

Fa iPhone sau iPad mai rapide in doar 5 secunde cu un simplu truc menit sa curete memoria RAM a terminalelor.

Imi place sa am un iPhone rapid si stiu ca multi dintre voi sunt in aceeasi situatie, foarte multa lume alegand platforma celor de la Apple deoarece nu exista lag si totul functioneaza repede si cat se poate de bine direct dupa scoaterea terminalului din cutie si activare.

V-am vorbit acum cateva luni despre trucul care face iPhone mai rapid, el putand fi indeplinit in doar 10 secunde si avand rolul de a curata memoria RAM a terminalului vostru, eliberand-o practic de date salvate de care nu aveti nevoie, intregul sistem de operare devenind mai rapid.

Folosesc acest truc pentru a face iPhone mai rapid inca de atunci si dupa eliminarea trucului pentru a dezactiva animatiile in iOS, el a devenit cel mai bun prieten al meu pentru ca uneori iOS-ul are nevoie de o procedura de acest gen pentru a fi readus la rapiditatea initiala.

Trucul nu este nici pe departe nou, el exista de cativa ani de zile si a fost recomandat de catre foarte multe persoane, iar eu vi-l readuc in atentie acum pentru ca deseori se intampla sa vad persoane care se plang din cauza faptului ca iDevice-urile au devenit prea incete.

Acest truc pentru a face iPhone mai rapid nu va creste viteza de functionare al unui iPhone vechi cu iOS 9 si desigur ca il puteti utiliza cu tabletele iPad cu acelasi succes, ideea sa de functionare fiind identica in intregul sistem de operare iOS al celor de la Apple.

Fie ca va place sa aveti un iPhone rapid sau nu, fie ca sunteti multumiti sau nu de modul in care functioneaza iOS, va recomand sa va folositi de acest truc, el stergand totusi toate datele salvate pentru aplicatiile deschise in background, asa ca trebuie sa fiti pregatiti pentru a reincarca website-uri, reintroduce date nesalvate, etc.

Inainte sa inchei, trucul este urmatorul: apasati butonul Power(cel cu care blocati ecranele) timp de 3 secunde, apoi eliberati-l si tineti apasat butonul Home pana cand ecranul cu sliderul de inchidere dispare, RAM-ul fiind curatat.