Broadcom confirma initierea pregatirilor pentru fabricarea iPhone 7

Presedintele Broadcom a confirmat faptul ca Apple a plasat comenzi pentru chip-urile Wi-Fi ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus.

Pregatirile pentru a initia productia iPhone 7 sunt in toi, compania Apple incheind un nou contract cu un partener extrem de important, Broadcom, compania furnizand chip-urile Wi-Fi care sunt utilizate in toate iDevice-uri vandute de catre compania Apple pana in prezent.

Conform presedintelui Broadcom, Apple a facut deja comenzile de componente pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar multumita lor Broadcom va inregistra incasari cu 25% mai mari in T2 2016 fata de primul trimestru al acestui an, diferenta fiind substantiala.

Presedintele Broadcom a declarat ca aceasta crestere in vanzari este normala si in concordanta cu ceea ce face Apple anual inainte de a lansa un nou model al iPhone, iar avand in vedere ca productia iPhone 7 si iPhone 7 Plus ar trebui sa inceapa in iulie/august, plasarea comenzilor de pe acum este logica.

Presedintele Broadcom nu a specificat daca incasarile vor fi mai mari fata de aceeasi perioada a anului trecut, asa ca nu ne putem face o idee si in legatura cu planurile Apple privind productia iPhone 7 si iPhone 7 Plus, deci nu stim daca mai multe unitati vor fi fabricate.

Tan, whose company said Apple’s contract manufacturer Foxconn accounts for more than 10 percent of its sales, predicted that wireless revenue will surge in the “mid-20 percent”. It’s largely the certain North American company that’s driving the bulk of the growth. It’s the beginning of the ramp for their next-generation phone.

Apple a comandat de ceva vreme ecranele pe care doreste sa le foloseasca in iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar in urmataorea perioada alti parteneri ai americanilor vor confirma probabil comenzile plasate de catre cei din Cupertino, as ca ramane doar sa vedem daca zvonurile privind cresterea comenzilor pentru unitati se vor adeveri.