Cum instalezi iOS 9.3.3 public beta 2 pe iPhone si iPad

Instaleaza iOS 9.3.3 public beta 2 chiar acum pe iPhone, iPad si iPod Touch folosind un profil oferit de catre Apple.

iOS 9.3.3 public beta 2 este disponibil din aceasta seara pentru toti posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch, noua versiune a sistemului de operare venind, din pacate, fara schimbari notabile, separat de performante usor imbunatatite si o crestere a stabilitatii generale.

Instalarea iOS 9.3.3 public beta 2 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, insa daca aveti o versiune public beta vechi nu veti putea face Software Update la aceasta.

Inainte de a incepe instalarea iOS 9.3.3 public beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

Cum instalezi iOS 9.3.3 public beta 2

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.3.3 public beta 2 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.