Wynd – Primul purificator inteligent portabil

 Wynd este un purificator inteligent, care este si portabil, ce purifica aerul in mod eficient, si monitorizeaza in mod continuu calitatea aerului.

Purificatorul Wynd indeparteaza alergeni, microbi, si poluarea industriei (PM2.5) pentru a va ajuta sa respirati mai bine aer curat. Este de marimea unei sticle de apa, astfel incat sa il puteti lua oriunde va duceti:indiferent daca, calatoriti sau lucrati la birou sau chiar la domiciliul, va poate oferi o gura de aer curat.

Datele privind mediul inconjurator si calitatea aerului sunt trimise catre aplicatia integrata pentru a oferi perspective mai bine si detalii despre mediul in care se afla utilizatorul. Dispozitivul vine si cu un tracker ce detecteaza nivelul de poluare a particulelor, de la surse cum ar fi alergeni, fumul de tutun, bacterii, spori de mucegai, ceata si fum. Este cel mai mic senzor de particule de pe piata, astfel incat sa-l puteti lua cu usurinta oriunde.

Se poate verifica calitatea aerului intr-o clipita: senzorul de culoare al Trackerului va arata cat de sanatos este aerul respirat. Tracker-ul trimite informatia catre aplicatie, rezultatul aparand ulterior pe iPhone sau Apple Watch.

Deasemenea, va spune si cat de poluati va sunt plamanii dupa ce fumati numarand nivelul fluxului de aer, si durata de utilizare, poate determina cat de multe miligrame de particule din aer a curatat Wynd.

Proiectul este in stadiul de finantare, asteptandu-se ca pretul sa porneasca de la 139$.