iOS 10 permite stergerea aplicatiilor native

iOS 10 aduce in sfarsit o aplicatie pe care o cerem de ani si ani de zile, dar pe care compania Apple a refuzat cu indarjire sa ne-o ofere, insa iata ca este in sfarsit disponibila si ma bucur enorm sa vad ca putem sterge in sfarsit aplicatiile din iPhone, iPad si iPod Touch.

iOS 10 va permite stergerea de aplicatii native, dar Apple nu a vorbit despre noua sa functie in cadrul conferintele de deschidere a WWDC 2016, insa aplicatiile native ale iOS au fost descoperite in App Store, ele putand fi descarcate de catre utilizatorii interesati.

Daca aplicatiile sunt disponibile in App Store, atunci este foarte clar ca Apple ne va permite sa le si stergem din terminale, insa abia dupa lansarea iOS 10 beta 1 vom afla daca noua functie este activa inca de acum, sau ne vom putea bucura de ea abia din toamna acestui an.

Tim Cook ne-a promis ca vom putea sterge aplicatiile native din iPhone, iPad si iPod Touch, insa iata ca a trebuit sa asteptam 9 ani pentru ca aceasta functie sa fie oferita de catre compania Apple, insa ne putem bucura in sfarsit de ea si scapa de aplicatii care ocupa inutil spatiu.

Voi ce parere aveti despre aceasta schimbare ?

sterge aplicatii native iOS 10