Facebook Messenger are o noua interfata pentru prima pagina

0

Aplicatia Facebook Messenger a fost actualizata in cursul noptii trecute fara ca Facebook sa anunte ce a implementat nou, insa intr-un articol publicat pe propriul blog compania americana a confirmat faptul ca este vorba despre o schimbare majora pentru interfata aplicatiei sale.

Dupa cum puteti vedea si din clipul video de mai jos, cei de la Facebook s-au gandit sa schimbe complet interfata primei pagini a Facebook Messenger, lunga lista de conversatii purtate de catre noi fiind inlocuita cu o interfata modulara ce ofera mai multe optiuni.

Mai exact, Facebook Messenger ne arata acum ce le mai recente conversatii, persoanele cu care purtam cele mai multe conversatii in retea, zilele de nastere ale prietenilor nostri si care dintre prietenii nostri sunt activi in retea in momentul in care noi deschidem aplicatia.

Facand aceasta schimbare, compania Facebook este de parere ca ne va oferi noi moduri mai bune de a purta conversatii cu prietenii nostri, iar unii ar putea afla mai usor care dintre prieteni isi serbeaza ziua de nastere, sau care este activ in respectivul moment, pentru a discuta cu el.

Schimbarea implementata pentru interfata Facebook Messenger este cea mai radicala oferita de catre compania Facebook in ultimul an si probababil va fi ultima pentru o perioada lunga de timp deoarece Facebook nu obisnuieste sa-si schimbe prea des aplicatia Facebook Messenger.

Facebook Messenger are peste 900 de milioane de utilizatori activi lunar si Facebook este de parere ca era nevoie de o schimbare importanta pentru interfata aplicatiei pentru a incuraja utilizatorii sa poarte mai multe conversatii unii cu ceilalti, insa ramane de vazut daca acest lucru se va infaptui.

Facebook Home

Voi ce parere aveti despre aceasta schimbare facuta de catre cei de la Facebook pentru aplicatia Facebook Messenger ?

Facebook Home 1