Merita instalat iOS 10 ?

Merita instalat iOS 10 pe iPhone, iPad sau iPod Touch in sitautia in care se regaseste acum, sau trebuie asteptat pana in toamna ?

Au trecut aproape 3 zile de cand iOS 10 beta 1 a fost lansat oficial pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar multa lume inca se intreaba daca merita instalat iOS 10, asa ca prin acest articol voi incerca sa va lamuresc daca ar trebui sa va bateti capul sau nui.

iOS 10 beta 1, dupa cum ii spune si denumirea, este o versiune beta a sistemului de operare pentru iOS, asa ca din stat trebuie sa va ganditi la faptul ca el este instabil, ca are probleme de functionare si ca exista foarte multe situatii in care s-ar putea bloca, sau v-ar putea enerva extrem de mult.

Desi multa lume lauda iOS 10 beta 1 ca fiind o versiune foarte stabila si foarte buna, desi este beta, exista suficient de multe probleme care nu recomanda instalarea sa pe un terminal de la care aveti nevoie de stabilitate si performante constante, asa ca acest lucru trebuie inteles foarte bine.

Daca sunteti unul dintre entuziastii care doreste sa incerce orice sistem de operare nou pe propriul iPhone, atunci merita instalat iOS 10 doar pentru a va familiariza cu noutatile iOS 10 pe care compania Apple urmeaza sa ni le ofere din toamna si probabil veti fi multumiti cu ceea ce ofera el.

Daca sunteti o persoana care nu vrea sa aiba batai de cap cu un iPhone care merge greu, se blocheaza sau pe care nu pot fi deschise unele aplicatii necesare in viata de zi cu zi, atunci nu merita instalat iOS 10 pentru ca s-ar putea sa injurati compania Apple degeaba din cauza problemelor intalnite.

Analizati foarte bine cele doua cazuri pentru a va face o idee foarte clara daca merita instalat iOS 10 sau nu pentru ca fiecare situatie este diferita si in functie de preferintele voastre va trebui sa decideti ce veti face.

Daca va decideti ca merita instalat iOS 10, atunci nu uitati de tutorialul pentru instalarea iOS 10 pe iPhone sau iPad.