Le Max 2 Pro – primul smartphone cu 8 GB RAM ?

Le Max 2 Pro va fi primul smartphone cu 8 GB RAM, sau cel putin asta ne spune un zvon aparut in cursul acestei zile in legatura cu dispozitiuvl pe care compania LeEco urmeaza sa il aduca pe piata, cantitatea de memorie RAM implementata in acest dispozitiv fiind impresionanta.

Desi s-a zvonit ca Samsung Galaxy Note 7 si mai apoi primul Surface Phone ar urma sa fie lansate cu 8 GB RAM, despre primul am aflat ca va avea in final 6 GB RAM, iar al doilea pare mai mult un mit decat un produs real, asa ca Le Max 2 Pro ar putea fi primul terminal cu o cantitate atat de mare de memorie RAM.

Avand in vedere ca inca se vand foarte multe laptop-uri care nu au atat de multa memorie RAM disponibila pentru rularea sistemului de operare, vanzarea unui Le Max 2 Pro cu 8 GB RAM pare ireala, insa acesta este mersul normal al lucrurilor in lumea smartphone-urilor anului 2016.

Chiar daca abia au aparut pe piata smartphone-urile cu 6 GB RAM, Le Max 2 Pro urmeaza sa fie lansat tot anul acesta de catre compania LeEco, iar cei 2 GB suplimentari de memorie RAM sunt implementati pentru a atrage fanaticii de specificatii, asta deoarece e putin probabil ca performantele sa uimeasca in vreun fel.

Ca sa fiu complet sincer, nu cred ca in momentul de fata avem nevoie de smartphone-uri cu 8 GB RAM, precum ar trebui sa aiba Le Max 2 Pro, insa producatorii din China au cu totul alte idei in legatura cu terminalele mobile ce urmeaza sa fie vandute pe pietele globale.

Le Max 2 Pro 8 GB RAM

11 COMENTARII

  1. Pocnitoare chinezeasca copiata dupa HTC; au decazut asa de
    mult ca nici macar nu mai copiaza iphone-urile. La anu’ lanseaza unul cu 16 gb
    RAM si procesor cu 64 de core :)) si oricum o sa aiba un lag de minim 5 secunde
    ca orice alta pocnitoare android ieftina.

  2. Florinsam77 . Iar e iphone copiat ? Stiai ca in 1940 motorola a pus bazele telefoanelor mobile? Eu zic ca restu i au copiat pe ei .asa poti spune ca opel a copiat ford samd. Mai incetati cu copiatu .peste 10 ani toate vor fi o foaie de plastic,si crede ma ca vor arata toate la fel

  3. Salut,

    Am o problema. Daca intru de pe telefon si scriu in disqus ma “arunca” in subsolul paginii si efectiv nu pot scrie ceva. Asa se intampla pe toate site-urile.

  4. Cred ca exagerati cand boscoroditi producatorii astia ca pun hardware mai potent. Nu uitati ca un sistem inseamna Hardware + Software. Niciodata cele doua componente nu au rata de avans identica: fie hardware-ul trage softwarer-ul, fie invers.

    E foarte bine ca s-au ieftinit componentele harware atat de mult, incat sa fie accesibile industriei mobile. Poate ca astazi nu ai nevoie de 8 GB RAM, dar daca azi pui 8GB RAM, cu siguranta ca softwarer-ul va avansa, iar peste 1 an asta va deveni standardul.

    Se spune ca Bill Gates ar fi afirmat ca “640 KB ar trebui sa fie suficient pentru oricine”. Poate ca nu a spus chiar el asta, insa citatul reflecta foarte bine ce inseamna avansul in domeniul IT.