Prima Pagina iOS 10 iOS 10 Control Center ar putea avea un toggle pentru conexiunea celulara

iOS 10 Control Center ar putea avea un toggle pentru conexiunea celulara

Modificarea de interfata pentru Control Center ar putea fi doar una dintre noutatile pregatite de catre compania Apple pentru acest modul al iOS 10, deoarece in interiorul codului sursa al sistemului de operare a fost gasit un al saselea toggle care ar fi trebuit sa fie disponibil in Centrul de Control.

In imaginea de mai jos puteti vedea ceea ce a descoperit un dezvoltator de aplicatii in interiorul codului sursa al iOS 10, acel toggle suplimentar neavand atribuita vreo functionalitate deocamdata, insa existenta sa confirma faptul ca Apple a luat in calcul oferirea unei functii noi.

De ani si ani de zile se cere oferirea unui toggle care sa permita activarea sau dezactivarea conexiunii celulare de date a iDevice-urilor, iar Apple a ignorat an dupa an sa il ofere, insa existenta acestui toggle pentru Control Center ne da o farama de speranta ca am putea avea parte de schimbarea dorita.

Desigur ca acel toggle ar putea fi pentru orice altceva decat ceea ce ne dorim noi, insa exista sanse mici ca Apple sa implementeze vreo scurtatura pentru vreo alta functie pentru ca nu prea exista ceva mai important decat optiunea de a dezactiva conexiunea celulara de date direct din Control Center.

toggle internet control center

 • Rrr

  Eu zic ca e battery saver

 • Srb Srb

  eu zic ca nu merita aceasta functie din punct de vedere al securitatii…daca iti fura cineva telefonul dezactiveaza datele si automat find my iphone devine inutila.deci ar trebui sa fie altceva

 • amfetamin

  Ai dreptate,pe mine in schimb ma deranjează faptul ca,cu tot cu touch ID si parola poți sa-i dai shut down din 2 mișcări. Aici as vrea sa mai lucreze ce-i de la Apple,sa nu poți sa-l închizi pana nu bagi parola sau touch ID.

 • Srb Srb

  te referi la hard reset? power button+home button?cumva cand ti se fura sau il pierzi parca vrei sa fie inchis de tot. adica eu asa as face, reset din icloud

 • amfetamin

  Nu frate,ma refer ca poți sa închizi telefonul chiar daca ai amprenta + cod pe el. Apeși pe power si-ti apare fain frumos slide to power off cu tot cu amprente si parole care mai de care. Si uite asa îți vezi pe olx telefonul la vânzare “blocat iCloud(am uitat parola chipurile)pt piese”

 • radu

  Trebuia sa fie de mult bagata functia

 • terrymada

  Ar fi super utila si sigura daca ar lega-o cumva de deblocarea telefonului.

 • Srb Srb

  Pai si ce face ala care il cumpara? Mai toata lumea stie

 • Costi

  si eventual sa nu poti scoate nici cartela ,nu?:))