iOS 10 Control Center ar putea avea un toggle pentru conexiunea celulara

Modificarea de interfata pentru Control Center ar putea fi doar una dintre noutatile pregatite de catre compania Apple pentru acest modul al iOS 10, deoarece in interiorul codului sursa al sistemului de operare a fost gasit un al saselea toggle care ar fi trebuit sa fie disponibil in Centrul de Control.

In imaginea de mai jos puteti vedea ceea ce a descoperit un dezvoltator de aplicatii in interiorul codului sursa al iOS 10, acel toggle suplimentar neavand atribuita vreo functionalitate deocamdata, insa existenta sa confirma faptul ca Apple a luat in calcul oferirea unei functii noi.

De ani si ani de zile se cere oferirea unui toggle care sa permita activarea sau dezactivarea conexiunii celulare de date a iDevice-urilor, iar Apple a ignorat an dupa an sa il ofere, insa existenta acestui toggle pentru Control Center ne da o farama de speranta ca am putea avea parte de schimbarea dorita.

Desigur ca acel toggle ar putea fi pentru orice altceva decat ceea ce ne dorim noi, insa exista sanse mici ca Apple sa implementeze vreo scurtatura pentru vreo alta functie pentru ca nu prea exista ceva mai important decat optiunea de a dezactiva conexiunea celulara de date direct din Control Center.

toggle internet control center