iOS 9.3.3 beta 3 vs iOS 9.3.2 – comparatia performantelor

iOS 9.3.3 beta 3 si iOS 9.3.2 apar intr-o comparatie detaliata a performantelor care ne arata ce fel de schimbare vom primi in toamna.

3

Lansat aseara pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, dar si pentru utilizatorii obisnuiti, iOS 9.3.3 beta 3 este acum comparat intr-un clip video cu iOS 9.3.2 pentru a ni se arata care sunt diferentele in performante intre cele doua versiuni ale sistemelor de operare.

Dupa cum veti vedea in clipurile video de mai jos, intre iOS 9.3.3 beta 3 si iOS 9.3.2 exista diferente minime in ceea ce priveste performantele, ele fiind cel mai usor sesizabile in cazul iPhone 4S, acest terminal avand si cel mai slab hardware dintre toate cele testate.

In restul situatiilor, iOS 9.3.3 beta 3 si iOS 9.3.2 au performante foarte apropiate si este aproape imposibil de a sesiza vreo diferenta intre ele, iar acest lucru este perfect normal, utilizatorii urmand a avea parte de o experienta foarte buna in utilizarea ambelor dispozitive.

Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie lansata versiunea finala a iOS 9.3.3 pentru utilizatorii din intreaga lume, insa in momentul aparitiei sale va voi anunta si in baza acestui clip video ati putut vedea deja ceea ce veti primi dupa instalarea in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre.