Apple dezvolta un stylus inteligent care stie in ce mana il folosesti

Compania Apple continua dezvoltarea de produse revolutionare, astfel ca un nou tip de stylus, Apple Pencil cel mai probabil, este descris intr-un brevet de inventie ce a fost inregistrat astazi celor din Cupertino, el fiind capabil sa recunoasca inclusiv mana in care il folosi impreuna cu iDevice-urile.

Noul stylus, poate chiar numit Apple Pencil 2, este compus dintr-o suprafata tactila care poate oferi aceasta functie de a detecta mana in care este tinut, in baza acestei detectari putand fi oferite o varietate de functii de care utilizatorii se pot bucura pe intregul parcurs al folosirii sale impreuna cu diverse aplicatii.

Prin gesturi facute pe suprafata tactila a acestui stylus, utilizatorii pot controla diverse functii ale aplicatiilor pentru iOS, combinatiile de gesturi facute cu unul sau mai multe gesturi putand fi personalizate pentru indeplinirea unei varietati de functii care ar necesita in mod normal un alt tip de interactiunea.

Mai mult decat atat, acest stylus ar avea inclusi o serie de senzori care ar fi capabili sa detecteze inclusiv rotirea sa, iar aceasta operatiune ar permite rotirea de obiecte virtuale afisate in aplicatii fara a mai folosi degetele pentru a selecta obiectul pe ecran si a-l roti in directia dorita.

A stylus may have an elongated body with opposing ends. Electronic equipment may have a touch sensor that receives electromagnetic signals from one or more electrodes. The stylus may have a touch sensor on the elongated body. The touch sensor on the body may have electrodes that gather touch input and optional force input when the fingers of a user touch the stylus.

Pentru ca 3D Touch este atat de popular, cei de la Apple descriu o metoda prin care acest nou Apple Pencil ar fi capabil inclusiv sa detecteze diverse tipuri de presiune aplicate de catre utilizatori, asa ca vorbim despre un accesoriu extrem de interesant care ofera o functionalitate foarte complexa.

Apple Pencil 2

Avand in vedere ca vorbim doar despre un nou brevet de inventie si nu despre un produs real, Apple Pencil 2 este deocamdata disponibil doar in laboratoarele companiei Apple si nimeni nu stie daca el va fi lansat vreodata pe piata pentru utilizatorii din lumea intreaga.