MacBook Pro 2016 ar putea fi lansat fara port audio de 3.5mm

MacBook Pro 2016 ar putea fi lansat fara port audio de 3.5mm, exact precum iPhone 7.

MacBook Pro 2016 ar putea fi lansat fara port audio de 3.5mm, aceasta este teoria interesanta pe care a lansat-o in cursul noptii trecute un blogger american cu foarte multi prieteni in randul echipei de conducere a Apple, dar in randul inginerilor care lucreaza pentru compania americana in momentul de fata.

Conform acestuia, Apple ar fi amanat lansarea MacBook Pro 2016 pana in toamna acestui an pentru a putea elimina portul audio de 3.5mm din viitorul sau laptop si a include un conector Lightning, precum in iDevice-uri, produsul putand fi livrat inclusiv cu un adator care sa permita conectarea castilor cu jack de 3.5mm.

Lansarea iPhone 7 fara port audio va fi precursorul perfect pentru a face o schimbare atat de radicala inclusiv pentru seria de laptop-uri vandute de catre compania americana, impactul fiind mai mic pentru toata lumea daca ambele produse vor veni cu aceeasi schimbare in acelasi timp.

Teoria pare una ciudata, insa nu este nici pe departe greu de crezut, mai ales ca Apple are obiceiul de a face schimbari radicale in mai multe produse simultan, iar strategia de a lansa produsele la perioade aproapiate de timp este una foarte buna pentru a limita impactul negativ pe care schimbarea il are.

Will MacBooks ship with a Lightning port in lieu of a headphone jack? If so, will they ship with headphones? (Probably not, I say. Cough up the extra $29 for a new pair of Apple EarPods.) Is this why we haven’t seen new MacBook Pros yet — because they’re waiting for the new iPhone, so that both can go Lightning-for-audio at the same time? Perhaps.

Daca Apple va scoate portul audio de 3.5mm din MacBook Pro 2016 sau nu, ramane de vazut, insa daca aceasta teorie se va dovedi a fi adevarata, atunci Apple foarte multa lume va fi socata de ceea ce va lansa compania Apple pe piata in toamna acestui an.