iPhone 7 va avea un difuzor mai mare, senzor ambiental relocat

iPhone 7 va avea difuzor mai mare si senzor de lumina ambientala relocat, utilizatorii fiind obligati sa cumpere noi accesorii pentru el.

iPhone 7 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple cu un difuzor mai mare in partea superioara a ecranului, schimbarea fiind implementata pentru ca sunetele sa poata fi redate mai clar si cu putere mai mare in timpul efectuarii apelurilor telefonice de catre utilizatori.

Separat de cresterea dimensiunii difuzorului pentur apeluri telefonice, Apple a relocat inclusiv senzorul pentru lumina ambientala in iPhone 7, acesta urmand a fi pozitionat in partea dreapta a difuzorului din partea superioara a panoului frontal, acum el fiind pozitionat in partea stanga a difuzorului.

Mai mult decat atat, noul senzor pentru lumina ambientala al iPhone 7 urmeaza sa beneficieze de o tehnologie noua folosita de catre compania Apple pentru a fi mai exact decat modelul folosit in actualele versiuni ale smartphone-urilor Apple, diversi actuali parteneri ai celor din Cupertino fiind exclusi din lantul de distributie in aceasta vara.

Schimbarile pregatite de catre compania Apple pentru iPhone 7 par minore, insa in realitate vorbim despre modificari care vor da peste cap lumea accesoriilor pentru terminalele iPhone deoarece multe vor trebui regandite pentru a functiona fara probleme cu noul smartphone al americanilor.

Recently, some manufacturers of LCD protection films on Alibaba.com have stopped receiving orders as iPhone 7 has its proximity sensor on the front changed to the dual specification in addition to the ambient light sensor on the side moving from the left side to the right while a slightly longer receiver.

Foliile de protectie pentru ecranele actualelor terminale iPhone nu vor fi compatibile cu iPhone 7 deoarece ele vor acoperi o parte din difuzor si senzorul de lumina ambientala relocat, deci vor exista probleme cu inchiderea ecranului cand dispozitivul este dus la ureche, sau cu a auzi corect tot ceea ce spun interlocutorii.

Practic multi producatori vor trebui sa isi regandeasca foliile si unele carcase lansate pe piata, deoarece iPhone 7 nu vor functiona cu ele, iar cei care aveau deja unele accesorii de acest gen pe care se asteptau sa le foloseasca cu noul dispozitiv, vor fi nevoiti sa cumpere altele.

iPhone 7 back face camera has become bigger while iPhone 7 Plus back face camera becomes dual, iPhone 6s, iPhone 6s Plus cases cannot be used while it’s also likely that front LCD protection films etc. cannot be used for the new model.

Mai mult decat atat, camera iPhone 7 va fi mai mare decat cea a iPhone 6S, in timp ce noua camera a iPhone 7 Plus va fi duala, deci niciuna dintre actualele carcase nu se vor potrivi pe noile terminale, asa ca utilizatorii vor trebui sa cumpere alte accesorii de protectie pentru terminale.

iPhone 7 difuzor senzor ambiental

Aceste schimbari vor aduce si mai multi bani in buzunarele producatorilor de accesorii pentru iDevice-uri si vor lasa mai multi posesori de terminale iPhone fara bani dupa achizitionarea noilor terminale, compania Apple gandind destul de bine aceasta schimbare.

3 COMENTARII