Noaptea alba a shopping-ului a inceput!

Noaptea alba a shopping-ului a inceput cu doar cateva zeci de minute in urma in aceasta pagina a website-ului Elefant, magazinul online punandu-ne la dispozitie o gama extrem de variata de reduceri pentru zeci de mii de produse disponibile in oferta sa curenta.

Desi Elefant este cunoscut ca un magazin care vinde in principal carti, pentru noaptea alba a shopping-ului avem reduceri pentru aproape toate categoriile de produse disponibile in oferta sa, deci nu ne limitam doar la carti in format fizic, sau in format digital, ci si la multe alte tipuri de produse.

Mai exact, puteti gasi in aceasta pagina reduceri de pana la 77% la ceasuri pentru barbati si femei, in aceasta pagina reduceri de pana la 25% la ochelari de soare de diverse modele, sau in aceasta pagina reduceri de pana al 66% la foarte multe tipuri de parfumuri de firma.

Avand in vedere ca Elefant este un magazin dedicat in principal cartilor, in aceast apagina beneficiati de reduceri de pana la 50% la cele mai bune carti care sunt disponibile in oferta magazinului, fie ca vorbim despre carti care au autori romani, sau autori straini.

Campania noaptea alba a shopping-ului a inceput la ora 22:00 a zilei de 23 iunie si se incheie la ora 10:00 a zilei de 24 iunie, asa ca grabiti-va sa cumparati ceea ce va place, cat inca mai vedeti produsele in stoc.