Elefant.ro Black Friday 2017 – Cand Incepe ?

Elefant.ro a anuntat data la care incepe Black Friday 2017 si o parte dintre ofertele care vor fi disponibile pentru clientii din Romania dina ceasta seara.

Elefant.ro Black Friday 2017 a fost anuntat astazi de catre magazinul online, evenimentul urmand a incepe pe 16 noiembrie in aceasta pagina pentru toti cei interesati. Oferta Elefant.ro pentru Black Friday 2017 incepe cu reduceri de pana la 90% pentru cateva sute de mii de produse din oferta magazinului online, unul dintre cele mai populare din Romania in acest moment.

Nu se stie exact cand incepe Black Friday 2017 pe Elefant.ro, pentru ca magazinul online a oferit doar ziua de 16 noiembrie fara a spune si ora la care va da startul promotiilor. Avand in vedere ca Elefant.ro initiaza campania de reduceri cu o zi inaintea celor de la eMAG si a multor altor magazine, era de asteptat ca o ora sa nu fie anuntata pentru romani, deci totul va ramane un mare mister pentru noi.

In ciuda acestui lucru, cei de la Elefant.ro vor oferi promotii interesante pentru romanii care vor dori sa profite de reduceri, ei urmand a primi de Black Friday 2017 si vouchere Vodafone in valoare dee 100 de euro. Mai mult decat atat, pentru aceasta campanie de reduceri vor exista si automobile in oferta magazinului online, astfel ca de la carti trecem la automobile vandute de catre el.

Elefant.ro Black Friday 2017 – Cand Incepe ?

Black Friday 2017 incepe la Elefant.ro in aceasta pagina in cursul zilei de 16 noiembrie si in continuare va spun ca vor exista peste 100.000 de carti cu reduceri de pana la 90%. Separat de carti, Elefant.ro va oferi promotii de pana la 90% si pentru alte categorii de produse, iar aici vorbim despre parfumuri, produse cosmetice, jucarii, sau produse de fashion.

Pentru partea de fashion, in campania Black Friday 2017 a celor de la Elefant.ro vor exista produse de la producatori precum : Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit, Lego. Practic, Elefant.ro trece de la un magazin cunoscut pentru vanzarea de carti la un magazin polivalent de la care vom putea cumpara in curand aproape orice dorim.

Acestea fiind spuse, pe iDevice.ro veti afla in timp util cand incepe Black Friday 2017 la Elefant.ro pentru a sti cand puteti face cumparaturile.

elefant.ro black friday 2017 incepe