Tehnologia True Tone trece de la iPad Pro la iPhone

Una dintre cele mai bune caracteristici ale iPad Pro, indiferent despre care dintre cele doua modele vorbim, este tehnologia True Tone implementata de catre compania Apple pentru ecran, ea oferindu-i acestuia capacitatea de a reda imagini mult mai clare si mai corecte din punct de vedere al paletei de culori.

Foarte multi dintre cei care au testat diversele versiuni ale iPad Pro au laudat fara retineri sistemul True Tone implementat pentru ecran, iar in al meu review iPad Pro v-am spus exact acelasi lucru, compania Apple reusind sa implementeze o tehnologie extrem de benefica pentru clientii sai.

Pentru ca tehnologia True Tone este atat de apreciata, compania Apple a inregistrat un brevet de inventie care descrie metode prin care ea ar putea fi adusa pe terminalele iPhone, pe Apple Watch, sau chiar pe Mac-uri, adoptarea sa dincolo de iPad Pro putand creste serios vanzarile de produse Apple.

In brevetul sau de inventie compania Apple descrie beneficiile pe care le-ar putea avea posesorii de terminale iPhone sau de Mac-uri daca ecranele dispozitivelor lor si-ar ajusta automat luminozitatea si temperatura culorilor in functie de ambientul in care se afla, lucru care se intampla pe iPad Pro.

An electronic device may include a display having an array of display pixels and having display control circuitry that controls the operation of the display. The display control circuitry may operate the display in different modes. In a paper mode, display control circuitry may use stored spectral reflectance data to adjust display colors such that the colors appear as they would on a printed sheet of paper.

Dupa implementarea True Tone in iPad Pro, multa lume se astepta ca Apple sa extinda disponibilitatea acestei tehnologii si la alte produse din oferta sa, iar acest lucru se va intampla, insa cel mai probabil abia anul viitor, cand iPhone 7S va fi disponibil pe pietele globale.

Voi ce parere aveti despre oferirea True Tone in iPhone sau Mac ?

true tone iPhone