Facebook Slideshow – cum faci colaje video din poze si clipuri video

Facebook Slideshow a fost lansata in cursul noptii trecute, noua functie permitand crearea de colaje video din poze sau clipuri video inregistrate de catre utilizatori.

Facebook Slideshow este o noua functie anuntata in cursul serii trecute de catre compania americana, ea fiind gandita in ideea de a le permite utilizatorilor sa combine poze sau clipuri video in colaje video care au rolul de a ii ajuta pe cei care ne urmaresc sa inteleaga mult mai usor ceea ce s-a intamplat la un eveniment important.

Noua functie Facebook Slideshow a fost lansata oficial cu multa vreme in urma, insa a fost testata pana acum doar de catre parteneri alesi de catre compania Apple, utilizatorii obisnuiti putandu-se bucura de ea incepand de saptamana aceasta, dupa ce Facebook o va activa oficial in toata zonele de pe glob cu utilizatori activi.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza Facebook Slideshow, el combinand automat poze si clipuri video intr-un colaj video, utilizatorul avand mai apoi posibilitatea de a aplica unele efecte si rame pentru clipul video final inainte de a il publica astfel incat toti prietenii sai sa il poata vedea.

Conform celor de la Facebook, pentru ca functia s adevina activa, utilizatorul trebuie sa faca minim 5 poze sau clipuri intr-o perioada de maxim 24 de ore, platforma companiei americane generand automat colajul video pe care utilizatorul il va putea edita si publica mai apoi in doar cateva minute.

Ideea din spatele Facebook Slideshow este de a le permite utilizatorilor sa impartaseasca mai usor cu prietenii momentele importante din viata lor, colajele video fiind mai usor de urmarit decat vizualizarea separata a pozelor publicate de catre utilizatori, sau cel putin asta gandeste compania Facebook in momentul de fata.

Avand in vedere ca Facebook Slideshow abia a fost anuntata oficial, va fi nevoie de cateva zile pentru ca functia sa devina activa pentru toti utilizatorii Facebook de pe glob, deci va trebui sa mai aveti rabdare inainte de a va putea bucura de functionalitatea pe care ea o ofera pentru noi.