Samsung dezvaluie unele noutati ale Galaxy Note 7 printr-o versiune beta a Touchwiz

Compania Samsung a lansat ieri o versiune beta a interfetei Touchwiz pentru Samsung Galaxy Note 5, in cadrul acestei versiuni a software-ului oferind si cateva indicii cu privire la ceea ce urmeaza sa primeasca utilizatorii in Samsung Galaxy Note 7 in momentul in care va fi lansat pe piata.

In clipul video de maijos puteti vedea o prezentare foarte detaliata a noii interfete Touchwiz care va ajunge nu doar in Samsung Galaxy Note 7, ci si in actualul Galaxy Note 5, compania Samsung oferind o serie de schimbari extrem de interesante pentru utilizatori, unele imbunatatind serios experienta de folosire a Android.

Printre noutatile importante pe care Samsung Galaxy Note 7 le va oferi multumita acestui Touchwiz imbunatatit se numara: posibilitatea de a vedea optiunile de setari pe doua randuri in Notifications Center, optiunea de a alege cat de repede se incarca smartphone-ul, dar si o tentativa de a oferi functii similare 3D Touch.

Samsung Galaxy Note 7 nu va avea 3D Touch in adevaratul sens al cuvantului, ecranul neputand interpreta presiunea aplicata pe el, insa Samsung va oferi o alternativa care va permite efectuarea unei glisari pe iconita unei aplicatii pentru a afisa scurtaturi pentru ea, functii similare fiind oferite de catre diverse tweak-uri de-a lungul timpului.

Mai multe detalii despre schimbarile pregatite pentru Touchwiz puteti vedea in clipul video de mai sus.

9 COMENTARII

  1. Ai dreptate, nu am auzit niciodată să îi fi explodat bateria, să fi murit careva încercând să încarce Note 5 cu energie, etc. Note 5 își face treaba impecabil.
    Pe de altă parte, ciclul de reînnoire a generațiilor de smartphone-uri la Samsung este destul de scurt: s-a lansat Note 5 și imediat a apărut S7. Cum va apărea noul Note 7, se va scrie destul despre el, după care atenția va fi dirijată către alte modele, fie către S8, fie către alte produse ale concurenților.
    Din păcate, la iPhone, nu prea ai ce să scrii decât că vor scoate dungile de pe carcasă, că vor pune un buboi de cameră foto, și că va fi mai bun decât anteriorul model.

  2. True,
    aici ai dreptate de câțiva ani aplle ne aburește cu tehnologie învechita care defat numai in terminalele lor ajunge la maturitate ,
    Mai ales culoarea albastra o sa fie un adevărat succes
    De câțiva ani schimba culorile si dungile.
    Si-au mai adus aminte de iPhone 5 sa il mai vândă odată varianta roze.

  3. Cand am întrebat daca ai mai auzit ceva de Note 5 nu m-am referit la explozia bateriei,si tu știi bine asta. Daca nu ai auzit tu,asta nu înseamnă ca ele nu poate sa aibe loc in orice zona a planetei. Sa nu-mi spui ca nu ai auzit de nici o baterie de la Samsung care a explodat! Spui ca-si face treaba impecabil,te bazezi pe ce cand afirmi asta? L-ai utilizat tu zi de zi sau nu ai citit nimic pe net care sa contrazică asta?
    Cum zicea si Srb,7-le va aduce destule,poate nu cât si-ar dori lumea: procesor A10,camera mai buna(duala la plus),rezistența la apa,speaker stereo,buton home tactil cu Force touch,3 gb de ram in cazul lui plus. A,si nu in ultimul rând eliminarea dungilor ???

  4. Știu clar la ce te-ai referit, dar am scos în evidență ceea ce tu și alți fani nu recunoașteți, și anume că Note este un produs de succes, care își face treaba bine.
    Nu trebuie să utilizez EU un produs pentru a-mi face o părere, așa cum nici nu trebuie să conduc un Bugatti zilnic pentru a spune că este o mașină superbă.
    Fii sigur că dacă s-ar fi întâmplat chestii nașpa cu Note 5, toate iPublicațiile ar fi scris despre asta.