Prima Pagina Netflix Netflix – arma americanilor pentru a controla lumea

Netflix – arma americanilor pentru a controla lumea

Netflix este unul dintre cele mai mari servicii de video la cerere de pe planeta, cu peste 80 de milioane de platitori de abonamente in intreaga lume, compania reusind sa atraga tot mai multi utilizatori zilnic prin libraria de filme si seriale ce se dovedesc a fi extrem de atractive pentru multe persoane.

Desi foarte multa lume iubeste Netflix si foloseste serviciul zilnic, guvernul Rusiei este de parere ca totul este de fapt o miscare a SUA pentru a controla oamenii de pe intreaga planeta, guvernul american ajungand in televizoarele si terminalele oamenilor pentru a le controla mintile de la distanta.

Afirmatia a fost facuta de catre Vladimir Medinski, ministrul culturii din Rusia, acesta spunand ca marile companii au fost finantate de catre guvernul american pentru a-si putea extinde serviciile, insa numai in masura in care ele puteau fi utilizate pentru a distribui cultura americana peste tot in lume.

Adevarul este ca Netflix si filmele sale sunt vazute de sute de milioane de oameni lunar, iar foarte multe persoane sunt atrase de cultura americana, insa Rusia este un caz special deoarece ei vad o amenintare in orice fel de serviciu realizat de catre o companie americana, daca el este indragit de catre rusi.

The White House fully understands that through Netflix, they can get into every home, every television and then – into every head, Medinsky said. Do you think that these gigantic startups get going all by themselves? That if a student is sitting there with an idea that billions of dollars come raining down?

Rusia a avut intotdeauna o politica negativa vis-a-vis de serviciile lansate de catre diverse companii americane si nu de putine ori am vazut membri ai guvernului, sau Parlamentului, criticand produsele provenite din SUA, sau chiar oamenii care conduc respectivele companii.

Chiar daca Netflix este o companie sustinuta in secret de o divizie a CIA care incearca sa cucereasca planeta controlandu-ne mintile, Rusia este ultima tara in care cineva ar avea incredere pentru a asculta un avertisment de acest gen.

 • Marius Sebastian

  La asta se pricep cel mai bine americanii…

 • V.P

  Crezi ca Apple face o exceptie . Eu cred ca Apple se subordoneaza unor servicii cu mult peste ceea ce noi stim ,, tupeul de a intra in conflict cu FBI , puterea pe care o are Apple si cum toate usile sunt deschise in fata lor .

 • marian

  Abia acum ti-ai dat seama? Fac asta de zeci ani incoa’. Noi suntem niste marionete si habar nu avem ce se intampla in spatele unor astfel de servicii. Suntem controlati la nivel de subconstient nu numai prin netflix … Si de rusi si de americani. “Nici o societate nu te vrea intelept”

 • iTu

  Mai bine te uiti la netflix decat la majoritatea emisiunile ce se difuseaza la tv in ro. manipulare tipic sovietica, m-ai toate filme bune de ani si ani sunt americane si ce s-a intamplat? Aha unii au invatat limba si tot romani au ramase s-au tot manela asculta. Faptul ca au asa de multi utilizatori mi se pare normal cand pretul abonamentului e de 12€ pe luna si pot sa se uite 4 useri in acelasi timp. Pentru 3€ pe luna se merita din plin.