Netflix – arma americanilor pentru a controla lumea

Netflix este unul dintre cele mai mari servicii de video la cerere de pe planeta, cu peste 80 de milioane de platitori de abonamente in intreaga lume, compania reusind sa atraga tot mai multi utilizatori zilnic prin libraria de filme si seriale ce se dovedesc a fi extrem de atractive pentru multe persoane.

Desi foarte multa lume iubeste Netflix si foloseste serviciul zilnic, guvernul Rusiei este de parere ca totul este de fapt o miscare a SUA pentru a controla oamenii de pe intreaga planeta, guvernul american ajungand in televizoarele si terminalele oamenilor pentru a le controla mintile de la distanta.

Afirmatia a fost facuta de catre Vladimir Medinski, ministrul culturii din Rusia, acesta spunand ca marile companii au fost finantate de catre guvernul american pentru a-si putea extinde serviciile, insa numai in masura in care ele puteau fi utilizate pentru a distribui cultura americana peste tot in lume.

Adevarul este ca Netflix si filmele sale sunt vazute de sute de milioane de oameni lunar, iar foarte multe persoane sunt atrase de cultura americana, insa Rusia este un caz special deoarece ei vad o amenintare in orice fel de serviciu realizat de catre o companie americana, daca el este indragit de catre rusi.

The White House fully understands that through Netflix, they can get into every home, every television and then – into every head, Medinsky said. Do you think that these gigantic startups get going all by themselves? That if a student is sitting there with an idea that billions of dollars come raining down?

Rusia a avut intotdeauna o politica negativa vis-a-vis de serviciile lansate de catre diverse companii americane si nu de putine ori am vazut membri ai guvernului, sau Parlamentului, criticand produsele provenite din SUA, sau chiar oamenii care conduc respectivele companii.

Chiar daca Netflix este o companie sustinuta in secret de o divizie a CIA care incearca sa cucereasca planeta controlandu-ne mintile, Rusia este ultima tara in care cineva ar avea incredere pentru a asculta un avertisment de acest gen.