Google Maps permite introducerea de destinatii multiple pe smartphone sau tableta

Una dintre cele mai bune functii ale Google Maps pentru desktop ajunge acum si in smartphone-uri sau tablete care ruleaza iOS si Android, compania Google oferindu-ne in sfarsit posibilitatea de a seta multiple destinatii pentru rutele de ghidare generate folosind platforma sa.

Practic, incepand de astazi unii utilizatori ai Google Maps pe iPhone, iPad sau terminale Android vor avea posibilitatea de a crea rute pentru multiple destinatii legate intre ele, aceasta functionalitate fiind oferita pana in prezent doar in website-ul ce poate fi accesat folosind calculatoare.

Schimbarea implementata de catre cei de la Google este facuta direct din serverele sale, deci nu trebuie actualizata aplicatia pentru terminalele mobile, astfel ca functionalitatea va putea fi folosita de catre utilizatori chiar din momentul in care ea va fi propagata prin serverele Google si va deveni disponibila in locatia in care se afla persoana.

Crearea de rute cu destinatii multiple se va face intr-un mod similar cu cel oferit de catre paltforma pentru desktop, adica veti putea alege multiple puncte de interes pe care le veti putea lega intre ele pentru a crea o ruta prin multiple locatii, functia aceasta fiind ceruta de un numar foarte mare de utilizatori de-a lungul anilor.

Avand in vedere ca aceasta noua functie se propaga prin serverele celor de la Google, nimeni nu stie cand va fi disponibila ea in aplicatia Google Maps a tuturor utilizatorilor, asa ca daca deocamdata nu o puteti folosi, va trebui sa mai aveti putina rabdare.

Google Maps destinatii multiple