iPhone 7 va avea minim 32 GB spatiu de stocare!

iPhone 7 cu minim 32 GB spatiu de stocare va fi lansat in toamna, Apple mentinand neschimbat pretul perceput pentru noul sau produs.

iPhone 7 va fi in sfarsit iPhone-ul care va dubla spatiul de stocare standard oferit pentru utilizatorii din lumea intreaga, noul terminal al celor de la Apple urmand a fi vandut cu minim 32 GB spatiu pentru stocarea de poze, filme, documente, sau orice fel de alte aplicatii pe care utilizatorii ar dori sa le aiba.

Schimbarea a fost anuntata de diverse zvonuri aparute pana in prezent, insa celebra publicatie Wall Street Journal a confirmat in cursula cestei nopti faptul ca iPhone 7 vine cu 32 GB spatiu de stocare ca si optiune standard, iar asta fara ca pretul de vanzare sa creasca, asa cum s-ar fi asteptat multa lume.

In saptamanile acestea v-am vorbit despre preturile iPhone 7 si v-am prezentat trei modele ale noului iPhone care vin cu minim 32 GB spatiu de stocare si ajung pana la 256 GB, marea necunoscuta fiind acum capacitatea oferita pentur modelul intermediar, aceasta fiind zvonita a fi de 64 GB sau 128 GB.

32 GB si noi posibilitati

Diferenta dintre cele doua zvonuri este mare, iar daca ar fi sa ne uitam la actualele iPhone 6S, am putea trage usor concluzia ca Apple va oferi 128 GB ca si spatiu de stocare intermediar pentru dispozitivele sale, insa va trebui sa asteptam pana in toamna sa aflam adevaratele planuri ale americanilor.

“The new iPhones are expected to have more storage for those photos. Instead of 16GB as a starting point for the entry-level iPhone, the new starting point will be 32GB, according to a person familiar with Apple’s iPhone plans. Hallelujah! I’ve long said that keeping the 16GB iPhone was just a ploy for Apple to get people to buy the 64GB model—for $100 extra.”

Trecerea la un iPhone 7 cu minim 32 GB spatiu de stocare este o veste extrem de buna pentru toata lumea, deoarece acum vor fi rezolvate o buna parte dintre problemele intalnite de catre utilizatorii care raman frecvent fara spatiu in terminalele cu 16 GB spatiu de stocare.

Pentru Apple, a oferi module de 32 GB spatiu de stocare in iPhone 7 nu reprezinta o crestere substantiala a costurilor de productie, iar oricine ar fi dispus sa plateasca 6 – 8 euro in plus la pretul dispozitivului pentru a avea parte de 32 GB spatiu de stocare, acesta fiind costul real al componentei.

Voi ce parere aveti despre aceasta schimbare ?