Prima Pagina Apple CanX – Bateria externa cu suport pentru prizele standard

CanX – Bateria externa cu suport pentru prizele standard

 Daca sunteti tot timpul pe drumuri sau va place sa munciti de la o cafenea, de la mare, munte, etc., si aveti mai multe dispozitive inteligente ce in timp trebuie incarcare sau tinute in priza, si nu numai, CanX v-ar putea fi de mare ajutor.

CanX este una din cele mai versatile baterii externe, ce functioneaza ca un conector cu suport pentru prizele standard. Arata cam asa:

canx baterie externa conector

Capacitatea bateriei este de 23.000 mAh si poate incarca un laptop x 2, smartphone X 10, si tableta X 4. CanX este disponibil cu 3 tipuri de concetor de priza. SUA / Marea Britanie / EUROPA .

CanX se incarca printr-un cablu micro USB standard (inclus), spre deosebire de alte produse care au nevoie de propriul lor cablu de alimentare pentru a incarca. Acest lucru face mai usor pentru a incarca CanX oriunde in lume, printr-un cablu USB standard.

CanX are un pret mult mai mic decat a altor concurenti de pe piata! In jur de 50% mai mici decat orice alt produs din clasa sa, pretul va fi de cca. 190$, daca va trece de stadiul de finantare.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.