Prima Pagina iOS 10 iOS 10 are probleme cu apelurile telefonice

iOS 10 are probleme cu apelurile telefonice

Versiunile beta ale iOS 10 sunt foarte bune, din multe puncte de vedere, insa din alte puncte de vedere sistemul de operare are probleme extrem de mari, iar astazi va vorbesc despre cele cu apelurile telefonice, ele existand inca de la jumatatea lunii iunie, cand a fost lansata prima versiune beta.

Inca de atunci am intampinat probleme in efectuarea apelurilor telefonice, in multe situatii, dar si cu trimiterea de SMS-uri catre diverse persoane, repornirea iPhone-ului fiind de fiecare data solutia pentru a rezolva problema, asta desi in mod normal ea nu ar fi trebuit sa existe pentru iPhone.

Problema din iOS 10 beta 1 a persistat inclusiv in iOS 10 beta 2, asta desi am avut increderea ca Apple va readuce lucrurile la normal, insa din pacate acest lucru nu s-a intamplat si cred ca abia peste una sau doua versiuni beta lucrurile ar putea reveni la normal, sau cel putin asa sper.

Probleme de acest gen au mai existat in alte versiuni beta ale sistemului de operare iOS si ele sunt de asteptat, insa este bine sa stiti in avans ceea ce urmeaza sa intampinati daca veti decide sa instalati iOS 10 in versiune beta sau public beta, iar asta pentru ca multa lume are nevoie de un telefon functiona si nu de unul cu probleme.

Inainte sa inchei, va spun ca daca vreti sa aveti o viata linistita, asteptati lansarea oficiala a iOS 10 din toamna, sau macar luna august si versiuni beta ceva mai stabile.

 • Srb Srb

  cred ca cine vrea sa fie chiar linistit asteapta ios 10.1

 • Lucian

  Probleme si pe 6S Plus: sunetul de inchidere apel intra pe speaker, la deschiderea unei aplicatii intra pe modul stergere. In plus cea mai grava mi se parea intreruperea subita a unei convorbiri telefonice.

 • Viorel Predatorul

  Nu poate Srb Srb să facă nimic, pentru că scrie cu greșeli gramaticale, ceea ce ar fi nepermis pentru un site respectabil ca iDevice. Imaginează-ți un articol scris de Srb Srb :)))

 • Ovidiu

  Salut! Am 6s și până azi (10.07) nu m-a întrebat nimeni (😉😉 Apple vreau să spun) dacă vreau și eu iOS 10 ăsta….?!🤔🤔.Știți ceva,mai aștept?!

 • Srb Srb

  Viorel chiar crede in asta.

 • Viorel Predatorul

  Srb ar face orice pentru asta :)) Ar zugravi gratis ceva apartamente, doar să fie și el redactor pe site. Problema e că ar trebui să mai fie un ajutor cu studii liceale măcar, ca să îi corecteze greșelile de scriere :))

 • Srb Srb

  Viorel nu poate face diferenta intre troleala si a face o munca pe bani.Dar deja a inceput sa miroasa urat pe aici.Iti pute gura !

 • Viorel Predatorul

  Srb raspunde lui Srb si ii spune ca ii pute gura:)) Tu ai scris-o :))
  Macar nu mai respira, sa nu iti mai simti mirosul gurii.

  PS: trollule, te afunzi in penibil cu fiecare comentariu pe care il lasi pe site-ul lui zaone. Nu am nimic cu nimeni, dar omul asta incearca sa aiba un site curat, cu niste comentarii de calitate, si vii tu si faci gunoi. Pacat!

 • Srb Srb

  lasa caterinca, daca nu ai fi tu cu toate frustrarile tale fata de samsung si fata de mine, cred ca ar fi mult mai liniste.Tot nu ai inteles ca doar pt tine exista o viata pe net, pt mine nu exista sa te “scufunzi in penibil”. Toata lumea stie ca la fiecare comentariu negativ despre samsung sau android simti nevoia sa te afisezi..

 • Viorel Predatorul

  lasa caterinca, daca nu ai fi tu cu toate frustrarile tale fata de samsung si fata de mine, cred ca ar fi mult mai liniste.Tot nu ai inteles ca NU exista o viata DOAR pe net, pt tine nu exista sa te “scufunzi in penibil”, pentru tine este un mod de viata. Toata lumea stie ca la fiecare comentariu negativ despre Apple sau iOS simti nevoia sa te afisezi..

 • Srb Srb

  serios? numara frustrarile mele de troll vs ale tale de om serios pe net. da-mi un raport.Mie doar imi place sa agit lumea prin orice mijloace, iar cei slabi cad in capcana always.