iOS 10 are probleme cu apelurile telefonice

12

Versiunile beta ale iOS 10 sunt foarte bune, din multe puncte de vedere, insa din alte puncte de vedere sistemul de operare are probleme extrem de mari, iar astazi va vorbesc despre cele cu apelurile telefonice, ele existand inca de la jumatatea lunii iunie, cand a fost lansata prima versiune beta.

Inca de atunci am intampinat probleme in efectuarea apelurilor telefonice, in multe situatii, dar si cu trimiterea de SMS-uri catre diverse persoane, repornirea iPhone-ului fiind de fiecare data solutia pentru a rezolva problema, asta desi in mod normal ea nu ar fi trebuit sa existe pentru iPhone.

Problema din iOS 10 beta 1 a persistat inclusiv in iOS 10 beta 2, asta desi am avut increderea ca Apple va readuce lucrurile la normal, insa din pacate acest lucru nu s-a intamplat si cred ca abia peste una sau doua versiuni beta lucrurile ar putea reveni la normal, sau cel putin asa sper.

Probleme de acest gen au mai existat in alte versiuni beta ale sistemului de operare iOS si ele sunt de asteptat, insa este bine sa stiti in avans ceea ce urmeaza sa intampinati daca veti decide sa instalati iOS 10 in versiune beta sau public beta, iar asta pentru ca multa lume are nevoie de un telefon functiona si nu de unul cu probleme.

Inainte sa inchei, va spun ca daca vreti sa aveti o viata linistita, asteptati lansarea oficiala a iOS 10 din toamna, sau macar luna august si versiuni beta ceva mai stabile.