Asa arata noul centru de dezvoltare de aplicatii din Napoli

Zilele trecute v-am spus ca Apple deschide o noua academie pentru a-i invata pe italieni cum sa dezvolte aplicatii pentru platforma iOS, aceasta urmand a functiona intr-un campus nou construit, cel mai probabil, in parteneriat cu universitatea Federico II din Napoli.

Noul campus va fi gazda pentru peste 600 de studenti care vor urma cursurile pregatite de catre compania Apple, ele urmand a prezenta cele mai bune metode prin care pot fi dezvoltate aplicatii pentru iPhone, iPad sau iPod Touch, dar si tehnologii revolutionare pentru dezvoltarea de aplicatii.

Vorbim despre un centru ultra-modern construit de catre compania Apple partial ca parte a unei intelegeri cu fiscul italian, cei din Cupertino fiind scutiti de amenzi si plata unor impozite pentru investitia pe care urmeaza sa o faca in Napoli, cursurile urmand a fi gratuite pentru toti cei interesati.

Acest centru ultra-modern este doar unul dintre cele 4 pe care Apple intentioneaza sa le deschida anul acesta si anul viitor, separat de Italia compania americana fiind interesata sa deschida centre similare in Brazilia, India sau Indonezia, peste 2000 de studenti urmand a invata gratuit cum sa dezvolte aplicatii pentru iOS.

centru dezvoltare aplicatii napoli

centru dezvoltare aplicatii napoli 1

centru dezvoltare aplicatii napoli 2

centru dezvoltare aplicatii napoli 3

centru dezvoltare aplicatii napoli 4

centru dezvoltare aplicatii napoli 5

centru dezvoltare aplicatii napoli 6